Glashard

Britt J. Hermens

Category: Young Adult
  • (1)

€ 22,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Axelle is teruggekeerd naar haar thuis en heeft een nieuw leven opgebouwd. En ook al is het avontuur in Catrusian voorbij, het blijft haar achtervolgen, samen met de nachtmerries. Nadat ze in een vreemde droom een vergadering heeft gezien in Catrusian, roept dat een heleboel vragen op. Er is een oorlog op komst, die gevoerd zal worden door een heel onverwacht persoon. Axelle keert op magische wijze terug naar Catrusian, waar ze bekend staat als Rose Darling en doet er alles aan om deze oorlog te stoppen. Er gebeuren vreemde dingen, ook met Axelle. Ze ontdekt een levenveranderend geheim over zichzelf…

From the book

Ik liep de elegante, brede trap op, die aan de linkerkant van de ruimte was. Ik durfde niet te roepen. Met een bonzend hart en een bom van adrenaline liep ik door de gangen. Ik liep nog een trap op.
Hoe moest ik weten waar ze waren? Ik liep door de gang, een kant op van de vele gangen. Links, rechts, rechtdoor.
Waar? Misschien waren ze niet eens hier. De teleurstelling bij die gedachte was als een klap in mijn gezicht. Ik wilde net omdraaien toen mijn aandacht werd getrokken.
Ergens aan de andere kant van de lange gang hoorde ik vage stemmen. Er was een flinke discussie bezig. Problemen. Dus ik liep daarheen.
Voor de grote witte deuren bleef ik staan. Haalde diep adem en gooide beide deuren open.
Eerst niets anders dan druk gepraat. Toen niets anders dan stilte. Een man met een witte baard trok een geërgerd gezicht, maar dat betrok meteen toen hij zag dat ik in de deuropening stond.
Myrdantus, Eclypsia, Storm en Matok waren de eerste die zich omdraaiden. Aan hun gezichten te zien konden ze hun ogen niet geloven.
‘Hebben jullie me gemist?’ vroeg ik.

About the author

Britt J. Hermens is op 5 juli 2002 geboren te Nijmegen. Haar eerste boek ‘Verloren Ziel’ kwam uit in 2016. Haar favoriete boeken- en filmgenres zijn fantasy en sciencefiction. Die zie je ook terug in haar verhalen. Naast het schrijven leest ze zelf ook graag. Haar lievelingsland is Engeland en heeft daar ook de nodige inspiratie vandaan gehaald. Natuur- en fantasiefoto’s helpen daar ook bij. Britt wenst de lezer veel leesplezier met haar tweede boek!

Reviews

2018-04-04 14:21:38 | By: Peter Vos | Rating:
Ook in deel twee borduurt de schrijfster weer volop door in fantastische gebeurtenissen. Spanning is er zeker, maar ook zijn er rustige momenten in het leven van de hoofdpersoon. Ik heb heel veel fantasy gelezen waarbij ik me altijd weer verbaas over de vele mogelijkheden die deze schrijvers gebruiken. Britt is er zeker in geslaagd me te boeien. De hoofdpersoon heeft nog niet ontdekt wat haar krachten zijn om al het kwaad tot stoppen te brengen, ook dat zie je veel in fantasy, maar er moet dan ook nog een deel 3 komen.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Glashard

Author:

Britt J. Hermens

Category:

Young Adult

Number of pages:

274

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

29-09-2017

ISBN:

978-94-022-3948-5 / 9789402239485

Price:

€ 22,49

Language

Dutch

Rating:

  • (1)