Langs de oevers van het leven

Michel Van Keer

Category: Miscellaneous
  • (10)

€ 21,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Met ‘Langs de oevers van het leven’ wil de auteur het belang van onze gevoelens benadrukken. Met zijn korte krachtige zinnen weet hij elk woord op een originele manier tot leven te brengen, dwingt hij de lezer zijn spiegelbeeld te ondergaan, maar geeft hem tegelijk ruimte om in combinatie met andere zinnen zijn emoties beter te begrijpen, ze toe te laten, om alzo inzicht te verwerven hoe ermee om te gaan.

Een ideaal boek om je eigen therapeut te wezen.

From the book

"Velen hebben zoveel chaos in hun hoofd
dat ze niet meer in staat zijn om te luisteren naar hun hart."

"Het leven is een aaneenschakeling van herbeginnen."

"Elke twijfel zorgt voor een stilstand in je leven."

"Soms ben ik boos, soms ben ik blij, maar meestal ben ik mezelf."

About the author

Michel Van Keer komt uit het Antwerpse en heeft twee kinderen en een kleinkind. Hij geniet zintuiglijk van het leven en ziet in alles een verhaal: Schrijven is een verslaafde passie geworden. Zijn derde boek is een unieke creatie dat geschreven werd met het bloed van zijn hart.

Reviews

2017-12-19 19:16:08 | By: Denise vandebergh | Rating:
Prachtig boek, mooie foto's ligt zelfs zalig in de hand, sterke lay-out. Het is mijn dagdagelijkse steun en toeverlaat, wijze uitspraken die je met gemak door de differentiatie van het leven leiden !


2017-12-18 19:42:28 | By: Carine Mertens | Rating:
Een intens boek met krachtige diepzinnige quotes waarbij je soms in gedachten terug in het verleden zit, soms in het heden en toch ook denkt aan de toekomst. Het boek lag wekenlang op mijn salontafel zodat ik het goed kon zien en bij me nemen om er toch weer effe in te lezen. Michel, je weet de mensen te raken tot hun diepste ik en toch steeds met een positieve noot. Super boek en het blijft op mijn salontafel liggen, goed bereikbaar voor iedereen die bij me langskomt !

2017-12-10 06:48:35 | By: Mieke willems | Rating:
Een apart boek....ik neem het in mijn stille momenten en lees dan enkele stukjes...tijdens mijn revalidatie is dit nu echt een boek voor af en toe...dat is ook te bedoeling denk ik...momenten van rust en momenten van bezinning precies zoals dit boek...
Mooi rustgevend en toch intens belevend...Dank je Michel ik ben er blij mee...

2017-12-03 11:07:36 | By: Katia Vanderpoorten | Rating:
Dit boek is zomaar naar mij toe gezwommen, een waardevol geschenk! Zeker ook bijzonder om anderen als geschenk aan te bieden.
Ondergedompeld worden in een stroom van warme liefdevolle woorden, om eventjes stil te staan wat er aanwezig is. Onmogelijk om alles in één keer door te nemen, maar een zee overzwemmen doe je ook niet in 1 dag!
Het boek geeft mij een moment van stilte en rust. Met veel levenswijsheid, humor en oprechtheid weet deze schrijver woorden tot leven te brengen. De woorden weerspiegelen de schrijver en ook onze eigen bron van wijsheid in alles wat het leven omvat!
Michel, blijf schrijven want je woorden zijn als heldere waterdruppels op een frisse lentedag!
Katia

2017-11-27 17:25:18 | By: Liliane Van Neer | Rating:
Zeer mooie cover en prachtige foto's. Een revelatie. Ik heb het niet in één keer verslonden 'k vind het fijner om er af en toe eens in te lezen zo duurt het plezier wat langer. Ik ben blij met mijn aankoop. Bedankt Michel Van Keer!

2017-11-23 10:22:48 | By: Liliane Oosterlynk
Ja, Mich..het duurde wat langer dan voorzien! Maar het boek heeft me ondertussen al met deugddoende liefde omhelst ...super boek! Boek, die op mijn salontafel blijft liggen . "Begeleid je gedachten naar een goed gevoel " wijze woorden die in je boek te vinden zijn . Met dank grt

2017-11-22 21:03:41 | By: Els Vermunt | Rating:
Heerlijk boek om iedere dag stukjes uit te lezen en te genieten van de de mooie foto's.
Ben er heel blij mee en het is zeker een aanrader !
Dankjewel Michel Van Keer !

2017-11-19 21:29:01 | By: Monique Van Minsel | Rating:
Dit is een boek waarin je telkens en telkens opnieuw begint in te bladeren, te lezen en te herlezen.
Het is bangelijk mooi geschreven...Prachtige foto's die je doen wegdromen...nadenken...
Kortom...je kan er niet naast kijken...want de cover op zich is al prachtig....dankjewel Michel.

2017-11-18 21:50:36 | By: Lydia Matté | Rating:
De prachtige cover en de titel van het boek "Langs de oevers van het leven" spreekt onmiddellijk aan om het aan te schaffen. De mooie foto's zijn goed uitgekozen en passen telkens bij de omschreven leerrijke en diepzinnige zinnen. Ik leer mezelf ontdekken en met plezier neem ik het boek meerdere malen per week ter hand omdat ik er telkens iets uit leer.
Het is echt een aanrader ! Bedankt Michel Van Keer !

2017-11-16 19:47:31 | By: Ann Van Thielen | Rating:
Zeer verrassend boek ! Zeer vlotte schrijfpen. De quotes zijn ook keer op keer pakkend en reëel. Je blijft erin bladeren. Opnieuw en opnieuw. Ben zeer blij met deze aankoop.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Langs de oevers van het leven

Author:

Michel Van Keer

Category:

Miscellaneous

Number of pages:

196

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 20 x 20 cm

Release date:

13-10-2017

ISBN:

978-94-022-3979-9 / 9789402239799

Price:

€ 21,50

Language

Dutch

Rating:

  • (10)