Cover voorkant
Lichtgevende ogen
Lichtgevende ogen

Lichtgevende ogen

Diana Wolsink-van Landeghem

Category: Fantasy
  • (1)

€ 19,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Nadat een vreemd virus was uitgebroken, kregen de getroffen mensen lichtgevende ogen en ze leken spiritueel verlicht te zijn geworden. Wat er verder met deze mensen zou gebeuren was echter niet bekend. Ze werden in quarantaine gezet, ver weggestopt van de rest van de wereld. Dit leek deze mensen echter weinig te deren. Iedereen reageerde op zijn of haar eigen persoonlijke manier op het virus. Ilse van Dam, ook wel ‘Subject twee’, bleef ondanks haar diepe staat van vrede en liefde zowel haar man als haar vrijheid missen. Er werden experimenten uitgevoerd op de geïnfecteerden, waarna ze probeerden te ontsnappen…

From the book

Het was allemaal een droom. Een droom die nu voorbij leek, want Ilse werd wakker. Ze opende haar ogen. Alles was wazig. Ze was niet in haar huis! Er klonk een hoog gepiep, en naast haar een zwaar gehijg. Ilse kneep haar ogen dicht en opende ze toen weer. Dit keer was alles minder wazig. Ze lag in een ziekenhuisbed, met een soort van plastic gordijn eromheen. Een infuus stak in haar rechterarm. Ze wilde een arm uitstrekken, maar dat ging niet. Haar armen zaten vastgebonden, evenals haar benen. Ze voelde paniek opkomen.
Ze keek naar rechts en zag daar dezelfde man liggen, als die in de ingang van het politiebureau had gelegen. De man draaide zich naar haar toe, en opende ineens zijn ogen. Ilse's mond viel open: zijn ogen gaven licht. Een diep, lichtblauw licht.
"Het universum is een singulariteit", sprak de man.
"W... wat?" Ilse's keel voelde droog als kurk.
"We gaan allemaal terug naar God."
"Waarom liggen we hier vastgebonden?", vroeg Ilse.
"Duisternis is inherent aan het universum...", antwoordde de man, heel rustig, heel kalm. Hij glimlachte. Ilse staarde in de ogen, en een traan rolde over haar wang.
"We zijn leven", Ilse wist niet waar ze die woorden vandaan haalde. "We zijn leven in een lichaam. Maar we zijn LEVEN. En daarom -daarom- leven we eeuwig, want LEVEN is eeuwig. Niet dit lichaam, maar wel LEVEN."
De man knikte. "En daarom geen enkele angst om dood te gaan. Want 'dood' bestaat niet."
"LEVEN vibreert, LEVEN stroomt", Ilse's stem brak.
Twee mensen liepen de kamer binnen. Ze droegen dezelfde pakken als in het politiebureau. Een van de twee mannen deed het gordijn van Ilse's 'kamer' open, keek haar even aan en verwisselde toen het infuus.

About the author

Diana Wolsink-van Landeghem woont in Groningen, heeft een passie voor schrijven, is getrouwd en heeft samen met haar man een IT bedrijf. Ze is daarnaast al meer dan tien jaar bezig met het ervaren van spirituele verlichting en mede dankzij de inbreng van een vriendin, Florence Nightingale, heeft ze dit concept gecombineerd met het idee van een virusuitbraak, en er een boek over geschreven. ‘Lichtgevende ogen’ is haar zesde boek dat uitgegeven is.

Reviews

2017-11-09 17:38:06 | By: Bert van Landeghem | Rating:
Goed. Korte zinnen bij oplopende spanningen. Lijkt verdacht veel op een autobiografie van Ilse met Carlos. Past qua inhoud bij deze tijd.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Lichtgevende ogen

Author:

Diana Wolsink-van Landeghem

Category:

Fantasy

Number of pages:

102

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

06-10-2017

ISBN:

978-94-022-3961-4 / 9789402239614

Price:

€ 19,50

Language

Dutch

Rating:

  • (1)