Mijn verlangen naar jou

Talitha Pleune

Categorie: Romans

€ 20,49
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Tijdens een gezellig avondje stappen met vrienden ontmoet Ruby de zeer aantrekkelijke Charlie. Charlie wekt een ongekend verlangen in haar op waarvan zij niet wist dat het bestond. Ruby gaat een gepassioneerde lat-relatie met hem aan. Deze relatie brengt haar romantiek en liefde maar ook veel innerlijk strijd tussen het verlangen van haar hart en de koele overwegingen van haar hoofd. Maar wie zal het gaan winnen? Haar hoofd of haar hart?

Uit het boek

Ik kleed mezelf om en doe mijn pyjama aan, poets mijn tanden en ga in mijn bed liggen. Zodra ik het licht uit wil doen, herinner ik mij dat ik dat ene sms’je nog niet gelezen heb. Ik pak mijn broek van de grond, vis mijn telefoon uit mijn broekzak en open het bericht. ‘Morgenavond, dezelfde bar, dezelfde tijd. x Charlie.’
Ik begin te blozen, omdat ik mij goed realiseer van wie hij afkomstig is. Ik zit te twijfelen of ik wel of geen reactie moet geven erop. Ik besluit om het wel te doen, alleen al omdat ik het gewoon niet kan laten.
‘Zal eens kijken of dat uitkomt. Slaap lekker! x Ruby.’
Zodra ik op verzenden klik, bonkt mijn hart in mijn borstkast. Ik doe mijn licht uit en lig met een grijns van oor tot oor. Ik wil net mijn ogen dicht doen als ik mijn telefoon opnieuw hoor trillen. Ik heb weer een sms’je gehad van het nu niet meer zo onbekende nummer. ‘Tot morgen! Slaap lekker! x Charlie.’
Ik leg mijn telefoon terug op mijn nachtkastje en probeer te gaan slapen, wat op de een of andere manier niet wil lukken. Het enige waar ik aan kan denken zijn die intens donkere, oceaanblauwe ogen van hem. Ik staar naar mijn plafond terwijl ik aan hem denk. Het feit dat ik hem eigenlijk helemaal niet ken en hij toch een mysterieus effect op mij heeft, intrigeert mij. Dat gevoel is compleet nieuw voor mij en ik weet niet goed wat ik ervan moet denken. Ik lig uren te draaien voordat ik eindelijk in slaap val.

Over de auteur

Talitha Pleune is geboren en getogen in Hellevoetsluis is een fantasierijke vrouw van 30 jaar. Al vanaf kinds af aan verslindt ze boeken alsof het snoepjes zijn. Ze vond haar genre vooral in romans. Zelf een boek schrijven in dit genre was dan ook een droom die ze voor ogen had. De hoop dat haar roman goed genoeg was om uitgegeven te worden werd bevestigd en daarmee is haar droom werkelijkheid geworden!

Reviews

2018-07-11 10:54:13 | Door: Saskia
Wat een geweldig boek. In 2dagen uitgelezen. Hoop er meer boeken gaan komen.Schrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Mijn verlangen naar jou

Auteur:

Talitha Pleune

Categorie:

Romans

Aantal pagina's:

190

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback A5

Verschijningsdatum:

29-06-2018

ISBN:

978-94-0223-955-3 / 9789402239553

Vaste prijs:

€ 20,49