Dierenavonturen - Bennie de Bij, Dollie de Dolfijn en Dinie de Dino

Jeroen van Rensen

Category: Picture books
  • (1)

€ 17,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

In het dierenrijk leven veel dieren. En ze beleven veel avonturen. In dit boek staan drie van die avonturen. Over Bennie de Bij die de bijenkorf kwijtraakt, en in een spinnenweb belandt. Over Dollie de Dolfijn die zijn ouders uit het oog verliest en Dinnie de Dinosaurus die zijn groep zoekt. Gaat dit goedkomen?

From the book

Samen met de schildpad zwemt Dollie de Dolfijn door de zee. De schildpad zwemt erg hard voor de jonge dolfijn. Daarom vraagt Dollie of de schildpad wat langzamer kan zwemmen. Maar oh jee! De schildpad is al ver weg. Hij hoort Dollie niet. Dollie zwemt zo hard hij kan, maar raakt de schildpad kwijt.

Dinie de Dinosaurus is al uren aan het lopen. Ze loopt tussen bomen zonder blaadjes. Hiervan kan ze niet eten. Wat ziet ze daar in de verte? Zijn dat bomen met nog blaadjes eraan? Ja, eindelijk lekker smullen! Wat zijn de blaadjes lekker mals. Ze eet wel vijf bomen kaal. Na haar buik rond gegeten te hebben, vervolgt ze haar pad op zoek naar vriendjes. Opeens hoort ze luid gebrul. Ze schrikt ervan en rent weg. Maar het gebrul haalt haar in.

Bennie de Bij gaat weer verder. Hij vliegt boven het eindeloze grasveld. Geen bloem te vinden. De zon schijnt fel en is warm. Bennie kan bijna niet meer en is zo goed als uitgeput. Wat ziet hij daar in de verte? Kleine gele stippen steken boven het gras uit. Hij vliegt erheen. Eindelijk ziet hij de gele bloemen met de honing waar hij al zolang naar zocht.

About the author

Jeroen van Rensen schreef op zijn zevende deze verhaaltjes over drie verschillende dieren. Inmiddels is hij elf jaar en altijd druk bezig met van alles en nog wat. Zo heeft hij zijn eigen blog: www.jeroenvanrensen.nl waarin hij vertelt over wat hij het liefste doet: bezig zijn met de computer. Hij weet er veel van, en wil er later iets mee gaan doen. Zijn overige hobby's zijn lezen, piano spelen, badmintonnen, scouting en schaken.

Reviews

2018-01-28 16:30:04 | By: Rosalie | Rating:
Een heel erg leuk boek om voor te lezen! Leuk als kraam- of verjaarsdagkadootje. De tekeningen zijn prachtig. Ook heel geslaagd als prentenboek.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Dierenavonturen - Bennie de Bij, Dollie de Dolfijn en Dinie de Dino

Author:

Jeroen van Rensen

Category:

Picture books

Number of pages:

64

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

26-01-2018

ISBN:

978-94-0224-201-0 / 9789402242010

Price:

€ 17,49

Language

Dutch

Rating:

  • (1)