Verborgen - Het geheime leven van een verborgen meisje

Liza Hop

Category: Young Adult

€ 19,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Luna is pas zes jaar oud als zij door haar criminele moeder in het bos wordt achtergelaten. Haar moeder rijdt weg, met de gedachte haar dochter nooit meer terug te zien. Luna groeit op, omringt door enkel bomen en natuur zo ver ze kijken kan. Om te overleven drinkt ze water uit de rivier en schiet ze dieren met haar pijl en boog. Haar leven is simpel, maar erg spannend door de gevaarlijke dieren die om haar heen sluipen. Als Luna Ben ontmoet, en dankzij hem aan een gitaar kan komen, verandert haar leven compleet. Luna gaat spelen in de stad, om zo wat geld te verdienen. Maar dit is niet zonder gevaar voor eigen leven.

From the book

"Ik weet het, je bent nog maar klein, maar jij bent sterk genoeg om dit aan te kunnen. Het gaat je goed, lieve Luna. Mama zal je nooit vergeten." Luna veegde met haar kleine handje een traan weg die over haar moeders wang rolde, niet begrijpend wat haar moeder zojuist gezegd had. "Wees zuinig op je geld, je zult er lang mee moeten doen. En blijf uit de buurt van de stad, blijf uit de buurt van de mensen, alsjeblieft. Ze zijn slecht, allemaal..." Abby kuste nog een laatste keer haar dochters voorhoofd voor zij opstond, terugliep naar de auto en de motor startte. Ze kon het niet aan om te kijken naar het meisje die begon te schreeuwen en huilen, toen ze besefte dat zij werd achtergelaten. Abby wilde het geschreeuw niet horen. Ze wilde niet horen wat zij dit meisje aandeed. En met die gedachte reed zij weg. Ver weg van haar dochter vandaan.

About the author

Liza Hop (2001) is al bezig met schrijven en dichten zolang ze zich kan herinneren. Haar eerste boek ‘De geheime prins’ was geschreven toen zij pas twaalf jaar oud was, niet veel later kwam ook haar tweede boek ‘Het boerenleven op hakken’ uit.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Verborgen - Het geheime leven van een verborgen meisje

Author:

Liza Hop

Category:

Young Adult

Number of pages:

144

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

01-02-2019

ISBN:

978-94-022-4875-3 / 9789402248753

Price:

€ 19,50

Language

Dutch