De verloofde van mijn zusje

Simone van Tongeren

Categorie: Romans

€ 20,49
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Baha en Sana zijn twee zussen. Hun moeder probeert Baha uit te huwelijken aan David. Tijdens een van de etentjes raakt echter vooral Sana met hem aan de praat. Uiteindelijk valt er iets voor tussen David en Sana waardoor Sana besluit weg te lopen van huis. Wanneer ze erachter komt dat Baha is verloofd met David, besluit ze dat het tijd is naar huis te komen. Haar moeder sluit haar echter op. Is Sana nog op tijd voor het huwelijk van haar eigen zus?

Uit het boek

"Welkom," zegt David. Ik glimlach naar hem. "Hoe gaat het met je?" Ik zie in zijn ogen dat hij het liefst had gevraagd of ik me echt niet bezeerd had, maar dan zou meteen iedereen weten dat we elkaar vanmiddag gezien hebben. Zo te zien wil hij dat liever tussen ons houden.
"Goed," zeg ik. Het liefst zou ik uitgebreid met hem praten, maar dat doe ik niet in het bijzijn van zijn ouders en de mijne. "Met jou?"
"Prima. Ik vind het gezellig dat jullie weer langskomen." Ik knik.
"Wij gaan alvast naar binnen," zegt Davids moeder. Iedereen loopt naar binnen. Ik blijf achter met David in de deuropening.
"Kom, we praten binnen wel verder. Het zou kunnen dat de pers ons vanaf het hek bespiedt." Ik loop naar binnen en in de hal blijven we nog even staan. Ik weet niet wat ik moet zeggen en David zegt ook niets, dus staan we tegenover elkaar en kijken elkaar alleen maar aan.
"Je ziet er weer prachtig uit," fluistert David. Ik glimlach verlegen.
"Dank je wel."
"Heb je je echt niet bezeerd vanmiddag?" vraagt hij nu.
"Nee, ik heb echt niets. Dank je wel." Hij glimlacht. "Kan ik je jas aannemen?"
"Graag." De bediende komt vanuit de woonkamer aanlopen, neemt mijn jas aan en hangt hem aan de kapstok. We kijken nogmaals naar elkaar, maar als David weer iets wil zeggen, komt mijn moeder de hal ingelopen.
"Komen jullie nog?" vraagt ze, maar ze klinkt streng en ze vindt het duidelijk geen goed idee dat we hier samen staan. David loopt naar binnen en ik wil achter hem aan lopen, maar mijn moeder pakt mijn arm stevig vast. Het doet pijn, maar ik zeg niets. "Waar ben jij mee bezig?" sist ze. "Ik wil je niet met hem samen zien."

Bij dezen nodig ik u uit mijn boek te laten signeren op zondag 22 april van 19.30 tot 22.30 bij De Eeuwige Student in Leiden. U kunt het boek online bestellen maar ook bij mij. 
Wilt u het laatste? Stuur mij dan een bericht, dan zorg ik dat het 22 april voor u klaar ligt.
*eerste drankje is voor mijn rekening, daarna €1,50 per drankje.
 

Over de auteur

Simone van Tongeren (1993) is geboren in Leiderdorp en woont in Zoeterwoude. In het laatste jaar van de basisschool begint ze met schrijven en dit groeit uit tot haar grootste hobby en tijdverdrijf. Tijdens haar middelbare schooltijd (gymnasium) is ze hiermee doorgegaan en heeft zij zich verder ontwikkeld. Nadat ze is begonnen met Geschiedenis studeren, is het schrijven op een laag pitje komen te staan. Nu is ze terug met haar derde boek.

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

De verloofde van mijn zusje

Auteur:

Simone van Tongeren

Categorie:

Romans

Aantal pagina's:

200

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 12,5 x 20 cm

Verschijningsdatum:

29-03-2018

ISBN:

978-94-0224-413-7 / 9789402244137

Vaste prijs:

€ 20,49