Dedicated - Kleurboek voor volwassenen

Johanna Ans van den Broek

Categorie: Kleurboeken
  • (5)

€ 15,49
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Laat je inspireren door allerlei vormen, recht, rond, zwierig of strak. Van bloemen tot patronen, van kronkels naar rechte lijnen. Doodles die Funny Faces worden en zomaar gekke poppetjes. Kleur de platen in op de manier die bij je stemming past, misschien is het zelfs leuk om dat op de achterkant van je plaat te beschrijven.

Het eerste kleurboek van Johanna Ans van den Broek is verkrijgbaar via de Boekscout Webshop!

Uit het boek

Broek2

Over de auteur

Johanna Ans is een rasechte Deurnenaar van het Brabantse land. Ze is een creatief en kleurrijk persoon, van wie de handen nooit stilstaan. Kleur staat niet alleen op een kleurplaat centraal, maar ook in haar leven. Ze houdt er erg van om van oude dingen weer iets nieuws te maken, vrijwel alles krijgt hierdoor een nieuwe bestemming. Dit geeft haar veel inspiratie, net als haar kleinzoon, kinderen, vrienden en haar broer en zijn gezin… Kortom eenieder die belangrijk voor haar is. Leef je uit, kleur je leven!

Reviews

2018-05-18 15:20:37 | Door: Yvonne | Waardering:
Wat een heerlijk boek om met je kleurmateriaal helemaal los in te gaan. Wat het extra speciaal maakt is het feit dat iedere plaat is opgedragen aan een bijzonder persoon in Ans haar leven. Super papier en heerlijk om je gedachten even te verzetten en tot rust te komen.

2017-12-16 14:27:57 | Door: Heleen
Weer een prachtig boek van Johanna Ans van den Broek. Wat dit boek extra mooi maakt, zijn de gekleurde platen, die het boek een nog luxere uitstraling geven en ook leuk zijn als inspiratie. Dit boek heeft een mooi concept waarbij je de namen van de kleurplaten kunt lezen en aan wie ze zijn opgedragen. Die platen zijn trouwens weer heel leuk en afwisselend en zijn op goed papier gedrukt.

2017-12-11 22:34:21 | Door: Margreet k
Erg leuk kleurboek. Voor iedereen wat wils. Ook mooi zijn de voorbeelden in het kleurboek om een idee te krijgen. Heerlijk papier, je kan met alle materialen kleuren, zelfs natte technieken. De tekeningen zijn enkelvoudig gedrukt, dat is ook prettig.

2017-12-11 22:57:49 | Door: Petra | Waardering:
Prachtig kleurboek enorme creatieve vrolijke en mooie platen. Het papier valt meteen op! Geweldig om op te kleuren en zelfs met mijn aquarell potloden! Ik ben fan !!

2017-11-08 19:15:10 | Door: Mimi | Waardering:
Wauw. Wat een mooi boek. Iedereen die van kleuren houdt moet dit boek ik de kast hebben staan. De tekeningen zijn geweldig, het papier is van zeer goede kwaliteit en enkelvoudig bedrukt wat ik als erg positief ervaar. Wat ik ook erg mooi vind zijn de kleurvoorbeelden in het boek. Een zeerr mooie aanvulling van dit mooie boek.Schrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Dedicated - Kleurboek voor volwassenen

Auteur:

Johanna Ans van den Broek

Categorie:

Kleurboeken

Aantal pagina's:

124

Geïllustreerd:

Ja

Uitvoering/Formaat:

Paperback A4

Verschijningsdatum:

27-10-2017

ISBN:

978-94-0224-022-1 / 9789402240221

Vaste prijs:

€ 15,49

Waardering:

  • (5)