De dood schuilt in een klein boekje

Bart Vanhee

Category: Thrillers

€ 20,00
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Waar ben jij bang voor?
Dat vreemde maïsveld bij je in de buurt? Dat enge bos om de hoek? Of eerder de geesten die dwalen in je kamer? De dood doolt overal rond. Vier krachtige kortverhalen tonen dat de dood overal kan zijn, zelfs in de meest alledaagse zaken …

From the book

Plots leek het hele bos een stuk enger. De naalden van de bomen leken extreem scherp en krom als messen. Overal was er geluid: een uil die riep, een boom die kraakte, een druppel die in een plas viel. Achter elke struik, elke schaduw, elke bewegende tak leek plots een wolf te zitten en Nick scheen trillend met zijn licht, vrezend plots een paar dierlijke ogen te zien die hem zouden aanstaren. ‘We moeten hier weg … We zoeken de anderen, verlaten dit bos en bellen de politie’, mompelde Nick. Hij voelde Katrien naast hem knikken terwijl ze zich tegen hem drukte. Ergens genoot hij wel van haar warmte. Misschien had het in een ander leven in een andere wereld wel iets kunnen worden met dit lieve meisje met bruine krullen. ‘Ik neem nog enkel een foto van deze bloedplekken ter bewijs …’, mompelde de jongen en hij bukte zich om een foto te nemen. Hij duwde op de knop en even was het hele bos verlicht door de felle flits. Voor een seconde waren alle schaduwen verdwenen, voor een seconde waren de kleuren teruggekeerd in deze duistere wereld … voor een seconde keek Katrien recht in twee felgele ogen die haar tien meter verderop aanstaarden.

About the author

Bart Vanhee is een 19-jarige auteur die al van jongs af aan een passie had voor schrijven. Nadat zijn eerste boek in 2013 het daglicht zag, stond zijn pen niet meer stil. ‘De dood schuilt in een klein boekje’ is inmiddels zijn vierde werk en het eerste in het thrillergenre. Bart studeert taal-en letterkunde aan de universiteit Gent en houdt ook een facebookpagina ‘Be.Art’ waarop hij zijn lezers geregeld van nieuw leesvoer voorziet.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De dood schuilt in een klein boekje

Author:

Bart Vanhee

Category:

Thrillers

Number of pages:

168

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

03-11-2017

ISBN:

978-94-0224-042-9 / 9789402240429

Price:

€ 20,00

Language

Dutch