Wyrn

Sofia Olmo

Categorie: Fantasy

€ 18,49
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

"Dit verhaal gaat over Narisa. Zij woont als fee in Lurra, één van de drie landen van de wereld Wyrn. Maar het verhaal gaat niet alleen over haar. Het gaat ook over mij en mijn zus Alysia.

Als de koningin van Lurra wordt ontvoerd door de gemene heks Malum en er nog meer vreselijke dingen gebeuren, zetten Narisa en ik alles op alles om Wyrn te redden. Zal het ons ooit lukken?"

Uit het boek

Vol verbazing keek Narisa rond in het kleine huisje, er was zoveel te zien. Er waren potjes, flesjes, ketels, lepels, specerijen en nog veel meer. De ketels waren bijna allemaal brandschoon. Op één na, die was vuil en lag vol met stof. Twijfelend greep Narisa in de hoop stof en vuil, tot haar verbazing zat daar een kleine hendel. Narisa haalde de hendel over. Daarachter schoof een muur opzij, het was een geheime gang!
Narisa wierp een blik op Elpida, maar zag dat zij nog steeds Malum onder controle hield. Daarom glipte Narisa de geheime gang in. Ze voelde iets onder haar voeten kraken, verschrikt keek Narisa omlaag en zag tot haar afschuw dat de hele gang was bedekt met kleine botjes. Ze wilde liever niet weten waar die vandaan kwamen!
Opeens hoorde Narisa achter haar een geluid. Van schrik begon ze te rennen, maar het geluid kwam toch dichterbij! Narisa begon nog harder te rennen. Toen nam ze een te scherpe bocht waardoor ze uitgleed. Vlug probeerde ze nog overeind te krabbelen maar het was te laat. Gelukkig stopte het geluid achter haar. Het was Fenira; ze was haar gevolgd! Opgelucht stond Narisa op en liep rustig met Fenira op haar schouder door.
De gang kwam uit in een trappenhuis met vreselijk hoge trappen en moeizaam begon Narisa aan haar klim: na drie trappen begon Narisa te hijgen en na zeven trappen kon Narisa niet meer. Ze nam een kleine pauze en dronk uit haar fles. Daarna ging ze weer door. Na negen trappen was ze er eindelijk en stond ze voor een gesloten deur. Maar de deur zat op slot. Twijfelend haalde Narisa een haarspeld uit haar haar. Ze zag het vaak in films dus waarom zou het nu niet kunnen?! Na een paar keer wrikken ging de deur gelukkig open.
Tot haar verbazing zag Narisa een kleine fee op de grond zitten. 

Over de auteur

Sofia Olmo (2004) heeft er altijd al van gedroomd om schrijfster te worden. Toen ze zeven jaar was, begon ze met kleine verhaaltjes schrijven.
Wyrn is haar eerste boek. Na haar studie hoopt Sofia een schrijfster van kinderboeken te worden.

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Wyrn

Auteur:

Sofia Olmo

Categorie:

Fantasy

Aantal pagina's:

102

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 12,5 x 20 cm

Verschijningsdatum:

30-03-2018

ISBN:

978-94-0224-415-1 / 9789402244151

Vaste prijs:

€ 18,49