Piet en het rodewangenmysterie - Sinterklaasverhaal

Susanne Wittenberg en Koen Paul

Categorie: Prentenboeken

€ 15,49
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Piet komt via de schoorsteen cadeaus brengen en gaat weer weg via de voordeur. Of komt en gaat hij ook nog op andere manieren? Behalve cadeautjes uitdelen, hebben de pieten nog heel veel andere belangrijke taken. Dat kan nog weleens voor kleurrijke verrassingen zorgen. Ben jij benieuwd welke? Ga maar snel lezen en hun geheimen zullen voor jou geen geheimen meer zijn...

Uit het boek

Over de auteur

Susanne Wittenberg (1975) woont met haar man Henry en twee dochters in Santpoort-Zuid en werkt als product manager. De schrijver leest haar kinderen vanaf hun geboorte al voor, maar liever nog bedenkt zij de verhaaltjes zelf. Met dit boek wil zij van het Sinterklaasfeest weer een vrolijk feest maken met vooral veel discussies over de kleur van de pieten. Alle kleuren van de pieten. 


Koen Paul (1974) woont met zijn vriendin Marleen, zoon en dochter in Haarlem. In dit gezin is iedereen heel creatief: Marleen heeft een webshop in zelfgemaakte creaties en Koen is art director en sinds dit boek ook illustrator. Hij bewerkt zijn tekeningen op de pc en handmatig met aquarel.

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Piet en het rodewangenmysterie - Sinterklaasverhaal

Auteur:

Susanne Wittenberg en Koen Paul

Categorie:

Prentenboeken

Aantal pagina's:

30

Geïllustreerd:

Ja

Uitvoering/Formaat:

Paperback 20 x 20 cm

Verschijningsdatum:

27-10-2017

ISBN:

978-94-0224-039-9 / 9789402240399

Vaste prijs:

€ 15,49