De beste verhalen van Kabouterland

Bonnie Sue

Categorie: Prentenboeken

€ 15,49
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

De beste verhalen van Kabouterland is een verhalenbundel over kabouters.De verhalen zijn gebaseerd op verschillende beroepen, karakters en spreuken. Ze spreken tot de verbeelding en prikkelen de fantasie van de lezer. Ieder verhaal begint op dezelfde plaats en neemt de lezer - jong of oud - mee in het leven van kabouter burgemeester, kabouter warme bakker, kabouter timmerman en kabouter schilder.

Uit het boek

Siki en Lilly kwamen in actie. Bevend van spanning nam Siki een verfbusje in de hand, Lilly strekte haar vleugeltjes en alles ging van start.
Lilly vloog vliegensvlug door de gele kleur, maakte een grote bocht en schudde boven het verfbusje van Siki haar vleugeltjes leeg. Als een raket herhaalde ze haar duikvlucht door het rood, het blauw, het groen en al de kleuren van deze uitzonderlijke regenboog. Hoera, het was gelukt! Siki en Lilly waren doodmoe, maar dol van geluk. Nog nooit eerder was het iemand gelukt de kleuren van de regenboog te vangen.
Kabouter Schilder schikte nu heel voorzichtig al de verfbusjes op het rek in de holte van de lindeboom.

Over de auteur

Bonnie Sue, het pseudoniem van Suzy Smolderen (1943) was als kind al verslaafd aan de sprookjes van de gebroeders Grimm. Haar vader las die altijd trouw aan haar voor. Toen ze zelf kinderen kreeg, vertelde ze ook aan hen diezelfde verhalen. Het sprookjesboek had ze als ware schat bewaard. Door verschillende verhuizingen verdween het boek echter in een verhuisdoos. Sue besloot om daardoor haar eigen verhalen te vertellen. Met haar eerste boek hoopt ze vele kinderen mooie dromen te bezorgen!

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

De beste verhalen van Kabouterland

Auteur:

Bonnie Sue

Categorie:

Prentenboeken

Aantal pagina's:

48

Geïllustreerd:

Ja

Uitvoering/Formaat:

Paperback A5

Verschijningsdatum:

10-11-2017

ISBN:

978-94-0224-053-5 / 9789402240535

Vaste prijs:

€ 15,49