Levenslang lenig en fit

Jan Verstrepen

Categorie: Sport en Spel

€ 17,49
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Je leven lang lenig en fit blijven, wie droomt daar niet van?
Daarom is het belangrijk om te blijven bewegen en dat liefst in open lucht. Dit boek reikt je een eenvoudige, goedkope en doeltreffende handleiding aan om gans je lichaam in vorm te krijgen en te houden. Als je dat samen met andere mensen kan, dan houd je het gemakkelijker vol en is het nog leuk ook. Dát is wat je leert in ‘Levenslang lenig en fit’!

Uit het boek

Ik haalde dertig opdrachten uit mijn jarenlange ervaring als leraar L.O., na zevenendertig jaar weet je wel voldoende wat goed is of minder goed. Toch heb ik daarbij de moeite genomen om enig naslagwerk te doen, ik wilde absoluut zeker zijn dat hetgeen ik aanbood, zo volledig mogelijk én verantwoord was! 

Over de auteur

Jan Verstrepen is een oud-turnleraar die zoekt naar een zinvolle manier om zijn conditie op peil te houden. Lopen, fietsen en zwemmen zijn activiteiten die daarbij helpen. De zoektocht om daarbij ook nog lenig en fit te blijven resulteerde in een wekelijkse training, samen met andere sportievelingen, waarin nagenoeg alle spiergroepen aan bod komen.
Het volledige schema voor een goede gezondheid vind je in zijn nieuwe boek.

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Levenslang lenig en fit

Auteur:

Jan Verstrepen

Categorie:

Sport en Spel

Aantal pagina's:

96

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback A5

Verschijningsdatum:

15-12-2017

ISBN:

978-94-0224-082-5 / 9789402240825

Vaste prijs:

€ 17,49