De vrouw met de hoofdenkast

Els Kock

Category: Novels
  • (1)

€ 16,95
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Een vrouw worstelt met haar identiteit en kan niet anders dan op reis gaan met een bizar gezelschap. Haar geheim. Het wordt haar tijdens de reis duidelijk dat ze met deze symbolische metgezellen in het reine moet komen. Bijzondere ontmoetingen, gebeurtenissen en het gesprek met haar metgezellen helpen haar te beseffen hoe ze haar leven heeft laten gebeuren. Het leert haar keuzes te maken en verantwoordelijkheid voor haar leven te nemen.

From the book

"Gaan jullie mee?" Het klonk op een manier die al bijna van een weigering uitging. Ze hield uitnodigend de weekendtas, die ze die namiddag van de zolder had gehaald, open. Tot haar ontsteltenis en verbazing rolden de hoofden één voor één de tas in. Behalve het durfhoofd, dat zette zich op de vrouw. Precies het hoofd dat ze nodig had. Begrepen de hoofden dat er iets stond te gebeuren? Waren ze daarom zo meegaand? Dit was een geheel nieuwe sensatie voor de vrouw. Ze begreep er dan ook niets van. Maar ze waagde het niet hen tegen zich in het harnas te jagen en ritste de tas snel dicht. Dat obstakel had ze alvast maar genomen. Nu nog weg zien te komen. Ze aarzelde voor de kamers van de kinderen. Schuldig vroeg ze zich af hoe de kinderen hierop zouden reageren. Haar geweten knaagde aan haar. ‘Zo maar midden in de nacht stilletjes wegsluipen. Dat is toch wel erg slecht van me.’

About the author

"Ik ben opgegroeid in Breda. Na een periode van 25 jaar, waarin ik als alleenstaande ouder het grootbrengen van vier kinderen moest combineren met werken, ben ik verhuisd van Den Haag naar Friesland. Ik heb de opleiding tot Transpersoonlijk Therapeut gevolgd en in 2007 afgerond. Dit boek is dankzij die studie en op basis van de transpersoonlijke visie ontstaan: bewustwording op talenten en het leven. De thema’s in dit verhaal."

Reviews

2012-09-14 20:39:53 | By: J. Snijders | Rating:
Een verhaal dat je meeneemt en je bewust kan maken van patronen. Zeker niet aleen voor vrouwen.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De vrouw met de hoofdenkast

Author:

Els Kock

Category:

Novels

Number of pages:

180

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

12-06-2009

ISBN:

978-90-883-4926-3 / 9789088349263

Price:

€ 16,95

Language

Dutch

Rating:

  • (1)