S.W.A.T. Leven of geleefd worden! - Het levensverhaal van een SWAT-agente

Daphne Schepers-Veldkamp

Categorie: Thrillers
  • (1)

€ 22,49
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

De Nederlandse SWAT-agente Daphne Bronkhorst, een vrolijke, energieke en humoristische meid, is erg gesteld op haar werk bij het SWAT-team. Als de beste agente gaat zij en de rest van haar team, onder leiding van Jeroen Hoverboot, levensgevaarlijke opdrachten aan, in hun strijd tegen het criminele circuit en terroristische aanslagen. Tijdens één van de missies komt ze een schim uit haar verleden tegen, die ze hoopte nooit meer te zien.
Ze hoopte de juiste keuzes te maken in haar leven, maar heeft één misstap begaan in haar jeugd. Zal dit haar hele carrière en leven blijven achtervolgen?
Zal ze ondanks haar werk gewoon kunnen leven, of zal ze geleefd worden?

Uit het boek

'Team 4 wacht op mijn teken, mol die terrorist op de tweede balustrade. Wij richten ons op de benedenverdieping.’
Net toen Ronald de orders had gegeven, kwam er een terrorist tevoorschijn vanachter de stelling. Hij richtte zijn wapen op Daphnes nek.
‘Benjamin, what are you doing?’, riep z’n maat.
Shut up, I know what I’m doing.’ Langzaam maar zeker liep hij naar haar toe en riep: ‘Ik heb haar binnen bereik, als jullie willen dat ze blijft leven, houden jullie je gedeisd!’
Langzaam maar zeker liep hij dichter naar haar toe. Iedereen hield vol verwachting zijn adem in. Ronald dacht: Klootzak, wat ben je aan het doen, tijdrekken? Zodat ze dood gaat? Benjamin stond nu vlak bij haar, zijn wapen op haar hoofd gericht. Hij zette zijn voet onder haar lichaam en rolde haar om.
‘Blijf van haar af!’, schreeuwde Ronald.
Benjamin verstijfde toen hij haar gezicht zag.
Ronald keek zijn teamleden aan en zei: ‘Denk je dat hij haar kent? Hij sprak net godverdomme Nederlands.’ Hij keek weer om. De terrorist knielde bij haar neer.
‘Ja, ja – ik ken jou. Jij bent Daphne. Jouw gezicht herken ik uit duizenden’ en hij gaf haar nog een zet. Proestend kwam ze bij en uit automatisme draaide ze zich op haar zij. Ze zag een paar wazige voeten en keek omhoog. Ze keek hem met grote ogen aan.
‘Jij!’, bracht ze moeizaam uit.
‘Ja, ik’, zei hij lachend. ‘Waarom zou ik je deze keer laten gaan? De vorige keer kwam je maatje Jeroen je redden, toen heb ik niet af kunnen maken wat ik wilde doen.’
‘Denk maar niet dat – dat… je dat… nu wel kan.’
Hij knielde neer en fluisterde: ‘Oh, dat hoef ik nu niet te doen. Wat ik wel kan doen, is je laten sterven.’

Over de auteur

Daphne Schepers-Veldkamp (1989) heeft altijd een voorliefde voor politieteams gehad, met name SWAT uit Amerika. In haar jeugd heeft ze veel levenslessen geleerd die in het boek weer terugkomen. Haar voorliefde gemengd met haar levenslessen heeft zich vertaald in een zinderende fictieve politiethriller, die hopelijk ook de mensen zoals jou en mij inspireren om anderen te respecteren en te laten zijn wie ze zijn, zonder oordeel en vooroordeel. Luister naar en praat met elkaar.

Reviews

2017-12-06 18:05:51 | Door: Michiel | Waardering:
Goed boek met een uniek verhaal over de mensen achter de swat-agenten. Leest goed weg en is spannend en verassend tot het eind. Ook de onderliggende rode draad waar de schrijver het over heeft komt goed terug in het hele verhaal, respecteer elkaar en luister en praat met elkaar! Ik sluit mij er volledig bij aan.Schrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

S.W.A.T. Leven of geleefd worden! - Het levensverhaal van een SWAT-agente

Auteur:

Daphne Schepers-Veldkamp

Categorie:

Thrillers

Aantal pagina's:

300

Geïllustreerd:

Ja

Uitvoering/Formaat:

Paperback 16 x 24 cm

Verschijningsdatum:

01-12-2017

ISBN:

978-94-0224-050-4 / 9789402240504

Vaste prijs:

€ 22,49

Waardering:

  • (1)