Rupsie - iedereen is bijzonder

Tessa Rooken

Categorie: Prentenboeken

€ 14,49
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Tessa Rooken heeft dit prentenboek gemaakt voor zowel kinderen als volwassenen. Op een vrolijke speelse manier neemt ze kinderen mee in een vrolijk verhaal over een rups, een bij en een vlinder waar ook een educatief tintje in zit zonder het te zwaar te maken. Voor volwassenen een boek waarin ze de lezer aan het nadenken zet over acceptatie van zichzelf of van de ander. Iedereen is bijzonder!

Uit het boek

Ik ben Rupsie, een hele echte rups. Ik eet elke dag bloemkool, dat vind ik zo lekker! Ik eet daar heel, heel, veel van. Daarna loop ik met mijn zachte pootjes naar de spruitjes, jammie! Als ik eet, dan eet ik zo snel met mijn scherpe tandjes dat er geen bloemkool of spruitje meer overblijft. Ik woon in een prachtige bloemenbuurt, waar ook mijn andere vriendjes wonen: Blije Bij en Fladder.

Op een dag zat ik weer lekker van de spruiten te eten, toen ik Fladder voorbij  zag fladderen. Ik werd een beetje verdrietig, waarom was ik nog geen vlinder? Zulke mooie kleuren en hij kan vliegen! Ik ben maar gewoon groen, niemand die mij ziet.

Over de auteur

Tessa Rooken woont in de Bloemenbuurt in Utrecht en deze omgeving was voor haar dan ook de inspiratie voor de locatie van haar boek. Tijdens het maken van een speurtocht voor kinderen over vlinders voor haar werk, ging het verhaal al snel vorm krijgen. 

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Rupsie - iedereen is bijzonder

Auteur:

Tessa Rooken

Categorie:

Prentenboeken

Aantal pagina's:

30

Geïllustreerd:

Ja

Uitvoering/Formaat:

Paperback A5

Verschijningsdatum:

08-12-2017

ISBN:

978-94-0224-139-6 / 9789402241396

Vaste prijs:

€ 14,49