De avonturen van Jeroen Bosch - Wat schuilt er in het donker?

Rich Thomassen

Category: Youth books

€ 20,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

De alienhunter Jeroen Bosch en de heks Ariane komen terecht in het dorpje Waremme in de Ardennen. Daar ontdekken ze dat enkele bewoners zijn verdwenen onder raadselachtige omstandigheden. Een jongen weet er meer van. Door hem komen Jeroen en Ariane terecht in een ondergrondse tunnel. In de tunnel zijn ze prooi van diverse verschrikkingen. Is het hekserij of zijn het buitenaardse wezens? Wat is het geheim van de tunnel en de verdwenen mensen uit Waremme? Jeroen en Ariane moeten het mysterie oplossen als ze de tunnel levend willen verlaten.

From the book

Opeens bleef Ariane staan en keek ze in het rond, alsof ze iets vreemds gewaarwerd. Eerst besteedde Jeroen weinig aandacht aan haar, maar toen ze wild om zich heen draaide en haar gezicht sporen van angst vertoonde, realiseerde hij zich dat er iets aan de hand was: "Ariane, wat is er?"
Ze antwoordde niet, maar Adriaan draaide zich om en keek onderzoekend naar Ariane: "Is er iets?"
"Ik weet niet maar ze ziet iets", verklaarde Jeroen en hield Ariane nauwlettend in de gaten. Ook de anderen waren gestopt. Hun ogen waren gericht op het meisje. Ariane draaide nog steeds in het rond met haar ogen gefixeerd op het plafond. Ze lette niet op de anderen maar draaide rond en rond. Haar armen had ze uitgestrekt alsof ze haar evenwicht moest bewaren.
Jeroen stapte op haar af en greep een arm: "Ariane, wat is er aan de hand?"
Ook Adriaan stapte naar voren en pakte de andere arm vast, maar Ariane negeerde hen. Ze bleef nu staan en staarde nog steeds naar boven.
"Ik voel het kwaad", sprak ze met hese stem.

About the author

Rich Thomassen (1959) schreef al diverse boeken over films en strips. Met Jeroen Bosch creëerde hij een onverschrokken held die samen met Ariane vele spannende avonturen beleeft. De schilderijen van Jeroen Bosch (ca 1450 - 1516) vormen zijn inspiratie voor de boeken over de alienhunter en de heks.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De avonturen van Jeroen Bosch - Wat schuilt er in het donker?

Author:

Rich Thomassen

Category:

Youth books

Number of pages:

196

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

10-11-2017

ISBN:

978-94-022-4056-6 / 9789402240566

Price:

€ 20,99

Language

Dutch