Achter tralies beland - Overleven met een narcist

Anya van der Gracht

Categorie: Romans
  • (1)

€ 18,99
Gratis verzending
Levertijd twee tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Een jonge vrouw wordt verliefd en droomt van een goed huwelijk met veel kinderen. Op de ochtend na haar trouwdag krijgt ze echter te horen dat haar nieuwbakken man helemaal geen kinderen wil. Al snel komt ze erachter dat ze in de armen van een narcist is gevallen en dat een uitweg onmogelijk lijkt. Haar leven verandert in een horrorfilm als blijkt dat deze agressieve man aan schizofrenie lijdt. Ze leeft in een gevangenis en in eenzaamheid. Door op zoek te gaan naar manieren om hiermee om te kunnen gaan, denkt ze een kleine uitweg te zien en probeert ze haar kans te grijpen. Zal het haar lukken om voor altijd weg te komen?

Uit het boek

Hoe kan ik nou toegeven dat ik het allemaal anders had moeten doen? Duizenden, miljoenen mensen denken er net zo over als ik. Maar waarom stelt hij die vraag nou ineens? Zou hij zelf wat te vertellen hebben?, vroeg ze zich af.
"Waarom vraag je dat nou?", vroeg ze hem.
"Omdat je zo zat te staren. Je weet toch wel hoe je hier terecht bent gekomen?", was zijn antwoord.
Toen ze zich omdraaide om te antwoorden, stond er niemand meer achter haar. Zonder geluid was hij uit de ruimte vertrokken en had de deur weer achter zich gesloten. Daar zat ze weer, helemaal alleen met haar herinneringen. 

Over de auteur

Anya van der Gracht (1957) woont momenteel met haar man en hond in Andalucia, Spanje. Haar positieve en creatieve geest weet ze goed te combineren met lef en humor. Samen met haar ontembare wil om anderen te helpen, bracht dit haar een hectisch en veelbewogen leven - zowel privé als professioneel. Ze heeft momenteel een relaxt en gemoedelijk bestaan in een zeer aangenaam klimaat. Het grote contrast met haar vroegere leven zette haar aan tot het schrijven van een boek. Met haar verhalen probeert ze anderen te helpen door te laten zien dat positiviteit, doorzettingsvermogen en humor een zeer waardevolle combinatie is.

Reviews

2018-01-13 17:52:20 | Door: Linda | Waardering:
Een sterk en aangrijpend en meeslepend verhaal dat goed geschreven is. Naar mijn mening een sterke aanrader om te lezen.Schrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Achter tralies beland - Overleven met een narcist

Auteur:

Anya van der Gracht

Categorie:

Romans

Aantal pagina's:

148

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback A5

Verschijningsdatum:

15-12-2017

ISBN:

978-94-0224-161-7 / 9789402241617

Vaste prijs:

€ 18,99

Waardering:

  • (1)