Kabouterland

Inez van der Linden-Zwart

Categorie: Kinderboeken

€ 17,00
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Dit sprookjesboek, met illustraties van Gerwin Tromp, heeft Inèz van der Linden geschreven voor kinderen. Hoe kun je als kind leren om in een sprookjeswereld te leven? De kabouters in dit boek leven in een wereldje met regels, normen, waarden en hun eigen wetten, zoals wij eigenlijk allemaal hanteren in de grote mensenwereld. De natuur speelt hierbij ook zeker een grote rol: een gegeven dat wij voor niets hebben gekregen en waar onze samenleving veel aan heeft te danken. Jong geleerd is oud gedaan, is wat dit prachtig geïllustreerde sprookjesboek wil bijbrengen.

Op 31 maart wordt het boek gepresenteerd in Kabouterland Exloo.

Uit het boek

De volgende ochtend was het rustig in het dorp. Maar wat een naar gezicht, al die verbrande daken… Toen de eekhoorntjes er langs huppelden, dachten ze: we moeten iedereen maar wakker maken, want ze hebben vandaag een drukke dag.
Ook de eekhoorntjes Hobbel en Bobbel hadden een drukke dag. Ze gingen naar het mensendorp aan de rand van het bos om te kijken of er eten was voor hun familie: broodkruimels, vetbolletjes, pinda’s, alles wat de vogelfamilie kon afstaan, want ze moesten met z’n allen de winter door.

Kabouterland

Over de auteur

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Kabouterland

Auteur:

Inez van der Linden-Zwart

Categorie:

Kinderboeken

Aantal pagina's:

82

Geïllustreerd:

Ja

Uitvoering/Formaat:

Paperback A5

Verschijningsdatum:

23-03-2018

ISBN:

978-94-0224-373-4 / 9789402243734

Vaste prijs:

€ 17,00