De avonturen van Saartje & Snoezy

Vivianne de Caluwé

Categorie: Kinderboeken
  • (1)

€ 20,49
Gratis verzending
Levertijd vijf tot tien werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Het vrolijke meisje Saartje groeit alleen op bij haar mama. Omdat ze geen broertjes of zusjes heeft, vindt ze het niet zo leuk dat ze thuis zo alleen is. Daarom wil ze heel graag een hondje. Ze heeft er alles voor over om haar droom uit te laten komen. Gaat het haar lukken?

Uit het boek

Saartje heeft alleen nog maar oog voor haar nieuwe hondenvriendinnetje Snoezy. Ze mag zelfs bij haar in bed slapen. Het leven van Snoezy is ineens heel anders: een nieuw baasje en een nieuw huis!
De volgende ochtend kan Saartje niet wachten om Snoezy uit te laten. Wat is het leuk dat ze nu haar eigen hondje heeft! Ze ziet de overbuurvrouw voorbij lopen en Saartje staat te trappelen om Snoezy aan haar te laten zien.
Ze roept: "Kijk eens buurvrouw! Dit is Snoezy. Ik ben nu haar baasje en vriendinnetje."
"Ach, wat een lief hondje Saartje. Je zal heel goed voor haar zorgen, dat zie ik zo!"

Saartje

Over de auteur

Vivianne de Caluwé (1989) is geboren in Dinteloord en is later verhuisd naar Steenbergen (NB). Haar creativiteit is in vele vormen aanwezig, waarvan schrijven er één is. Schrijven is voor haar een samenspel van woorden, gedachten en gevoelens. Het leuke van schrijven is voor haar dat ze zich kan inleven in de wereld en ervaringen van anderen en soms ook van haar zelf kan weergeven in haar eigen woorden. Ze hoopt met haar boeken een boodschap over te brengen en haar inspiratie te delen met de wereld.

Reviews

2018-02-23 19:32:11 | Door: Jurgen vermolen | Waardering:
Leuk boekje van de veelzijdige talent volle schrijfster Vivianne de Caluwé. Ook haar andere boeken zijn echte aanraders.Ben blij dat ik de presentatie voor dit boek heb mogen verzorgen op 12 januari.Schrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

De avonturen van Saartje & Snoezy

Auteur:

Vivianne de Caluwé

Categorie:

Kinderboeken

Aantal pagina's:

52

Geïllustreerd:

Ja

Uitvoering/Formaat:

Hardcover A5

Verschijningsdatum:

12-01-2018

ISBN:

978-94-0224-211-9 / 9789402242119

Vaste prijs:

€ 20,49

Waardering:

  • (1)