Draconische wicca - Een uitleg en visie op een alternatieve overtuiging

Tim Heye

Category: Spirituality

€ 18,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Sinds vele jaren bewandel ik het pad van de draak, voor jaren heb ik getast in het duister naar informatie waarbij ik ging zoeken naar anderen met dezelfde ervaringen.

Dit boek is gemaakt om een inzicht te geven over een alternatieve spiritualiteit en om hen te helpen die net als ik, op zoek zijn naar informatie over hun identiteit en waar hun liefde voor de draak vandaan kan komen, en alles wat er bij hoort.

From the book

Het pad van de draak is een geloof die thuishoort in de categorie 'new age' en heidendom. Het is een opkomend geloof die in oude tijden ook bestond in andere vormen en dat overal ter wereld.
Draconische wicca zijn niet zomaar mensen die fan zijn van draken en fantasie, net als christendom of jodendom is dit een eigen geloof in geesten, goden en vooral in jezelf. Het is een persoonlijke weg naar verlichting, de weg van en naar de draak. 

Draconische wicca, ook wel 'Het pad van de draak' genoemd heeft de naam "Wicca" enkel te danken aan de vergelijkingen met de traditionele natuur- religie 'Wicca' waardoor dit pad deze naam draagt. 


About the author

Tim Heye, geboren in november 1987, groeide op in een gedeeltelijk Rooms-katholiek en atheïstisch gezin. Al van kinds af aan had hij een grote liefde voor natuur en dieren, en veroordeelde hij elke misdaad die gepleegd tegen de natuur werd.
Hij had een grote liefde voor de Belgische Ardennen, waar hij uren in kon wandelen samen met zijn vader, en die liefde voor natuur en dieren in vrijheid is altijd gebleven.
Hij groeide op in een voorstad van Brussel die steeds meer van de natuur verloor en uiteindelijk besloot hij om te verhuizen naar de Belgische Ardennen. Daar is hij begonnen met Engelstalige praatgroepen en informatieve pagina’s op het internet over Draconische wicca, die steeds meer mensen bereiken. De uitgestrekte bossen zijn daarbij een inspiratiebron om mensen te begeleiden en bij te staan in hun spirituele ervaring.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Draconische wicca - Een uitleg en visie op een alternatieve overtuiging

Author:

Tim Heye

Category:

Spirituality

Number of pages:

102

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

22-12-2017

ISBN:

978-94-022-4182-2 / 9789402241822

Price:

€ 18,49

Language

Dutch