Herinnering

Kelly ter Velde

Categorie: Romans
  • (4)

€ 20,99
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Gabriel leeft, en meer dan ooit tevoren. Na alle heftige gebeurtenissen weet hij één ding zeker: hij wil dat Eva zijn vrouw wordt. Dit gaat - zoals alles in hun relatie - niet zonder slag of stoot. Julia heeft nog een troef in handen en deinst niet terug om deze in te zetten. Lukt het haar om opnieuw een wig te drijven tussen Gabriel en Eva? Eva krijgt een foto onder ogen die haar confronteert met haar verleden en alles overhoop gooit. Zelfs haar gevoelens voor Gabriel. Want wie is die jongen met reebruine ogen en zwarte krullen die op de oude klassenfoto naast haar moeder staat?

Uit het boek

‘En wat moet ik hiermee?’, vraag ik terwijl ik verbaasd naar de blauwe handschoenen kijk.
‘Aantrekken’, zegt hij terwijl hij op zoek gaat naar hechtdraad. ‘Jij speelt toch met het idee om geneeskunde te gaan studeren? Dit wordt je eerste praktijkles’, zegt hij zonder op te kijken. ‘Hebbes. Ben je er klaar voor?’ Hij komt tegenover me staan.
‘Gabriel doe normaal, ik ga jou niet hechten. Ik heb nog nooit zoiets in mijn handen gehad. Echt, doe normaal!’
Hij moet lachen en pakt mijn kin beet.
‘Rustig maar Eva, ik maak een grapje. Les één: Altijd rustig blijven en nooit je emoties tonen.’ Heel even gruwel ik weer van zijn zelfingenomen houding. Dat was lang geleden.
‘En tijdens welke les heb jij niet opgelet aangezien ik nu hier tegenover je sta in jouw overhemd?’ Shit... Impulsieve, domme, domme Eva.
Ik bied gelijk mijn verontschuldigingen aan. Maar ik zie aan de blik in zijn ogen dat ik te ver ben gegaan. En ik weet het. Hij zucht een keer diep en drukt dan zonder enige moeite de naald door zijn huid. Ik volg zijn bewegingen. Ze zijn vakkundig en beheerst. Ik bespeur geen enkele emotie bij hem. Heel even flitsen de beelden van mijn moeder die zit te borduren door mijn hoofd. Dit is één van de weinige dingen die ik me nog van haar kan herinneren. Ik durf niets te zeggen. Bang om hem af te leiden, maar nog banger voor zijn reactie.

Over de auteur

Kelly ter Velde woont op de Veluwe samen met haar zoontje. Dit jaar debuteerde zij met haar roman ‘De huisarts’ en niet lang daarna verscheen ook het vervolg: Hartslag. De lovende recensies bij o.a. haar uitgever en bol.com liegen er niet om: steevast vijf sterren. ‘Herinnering’ is het derde deel in deze serie.

Reviews

2018-01-06 11:16:33 | Door: Ariska
OMG wat een einde....zat zelf met hartkloppingen de laatste pagina's te lezen... Wat heb je dit goed geschreven! Groot compliment daarvoor! Je weet wel hoe je je lezers in je macht krijg hoor!!! Super!!!

2017-12-27 09:34:18 | Door: Savannaha | Waardering:
Wat een ontwikkelingen in dit derde deel in de tijd om te helen serie! Wat ik knap vind is hoe ik geboeid blijf door de personages en hun keuzes. Er is nog geen boek van deze auteur geweest die ik weg heb kunnen leggen. In herinnering worden de personages nog verder uitgediept dan in hartslag en er wordt een interessant personage aan toegevoegd. Je kunt niet anders dan van dit personage gaan houden, ondanks dat hij misschien wel een bedreiging vormt voor de liefde tussen Eva en haar Gabriel. Komt er echt geen vervolg? Ik kan niet dealen met dit einde. En ik wil nog geen afscheid nemen van Gabriel en Eva. (En nee, ook niet van Ilias...)

2017-12-22 09:52:51 | Door: Sabine | Waardering:
Dit boek heeft mij letterlijk gek gemaakt.. op elk vrij moment heb ik het erbij gepakt omdat je zo meegezogen wordt in het verhaal,dat je alleen maar wil lezen en lezen.. Het is spannend..erotisch.. lief en tot het irritante toe geschreven.. je gaat je inleven in de personages.. je leeft met ze mee.. wordt er vrolijk van.. verdrietig.. boos en je raakt in de war.. maar het is het allemaal waard.. En echte aanrader dus!

2017-12-22 14:11:01 | Door: E.Jansen | Waardering:
Met dit boek, de laatste uit een trilogie, laat de auteur zien wat ze in haar mars heeft. Ik heb met plezier genoten van de verrassende wendingen en een plot wat ik niet aan zag komen. Eva wordt heen en weer geslingerd door gevoelens. Gabriel is de liefde van haar leven, maar liefde is niet te sturen. Ze moet afstand doen van geesten uit het verleden en de gevoelens die hierbij horen. Herinnering geeft stof tot nadenken en de auteur weet de karakters zo neer te zetten dat je je kan identificeren met ze. Knap gedaan!Schrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Herinnering

Auteur:

Kelly ter Velde

Categorie:

Romans

Aantal pagina's:

226

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback A5

Verschijningsdatum:

22-12-2017

ISBN:

978-94-0224-179-2 / 9789402241792

Vaste prijs:

€ 20,99

Waardering:

  • (4)