Niets liever, liever niets - De reis

Elke Van Dermijnsbrugge

Categorie: Romans

€ 17,49
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Ze kwam uit Ethiopië. Ze was opgegroeid ergens tussen Addis Abeba en Adama. Ze wist het niet precies. Ethiopië was de bakermat van de mensheid, zei men. Pas vele jaren later begreep ze hoe moeilijk het was om een bakermat te zijn.

Twintig jaar geleden had een ander verhaal haar naar een nieuw land gebracht, met een nieuw paspoort, een nieuwe moeder en vader. Met een verweerd koffertje in de rechterhand en veel bagage in haar hoofd.

Uit het boek

De wind bemoedigde haar en de opkomende zon ontstak het vuur dat vanbinnen altijd had gesluimerd. De vlammen van het ontbrandende vuur zochten zich een weg omhoog en verzamelden zich in haar lachende mond. Ze vormden woorden op haar lippen, het waren de woorden van haar grootmoeder:
 
‘De kermis van het leven was de geseling waard.'

Over de auteur

Elke (1980) woont sinds 2013 in het buitenland. Ze studeerde Letteren aan de KU Leuven en is internationaal (taal)onderwijsexpert. Ze schrijft essays, kortverhalen en columns over plekken, mensen, verschillen en gelijkenissen. Over de filosofie van het dagelijkse leven. 'Niets liever, liever niets' is haar fictiedebuut.

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Niets liever, liever niets - De reis

Auteur:

Elke Van Dermijnsbrugge

Categorie:

Romans

Aantal pagina's:

98

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback A5

Verschijningsdatum:

01-05-2018

ISBN:

978-94-0224-487-8 / 9789402244878

Vaste prijs:

€ 17,49