Verloren Brood

Thomas De Mulder

Category: Novels

€ 14,95
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Na het overlijden van haar moeder maakt Veronique de balans op. Ze heeft het gevoel dat ze haar ouders niet goed heeft gekend. Ze vraagt zich af of haar eigen afstandelijke manier van leven daar iets mee te maken kan hebben. Met de hulp van een passant gaat ze op pad. Op zoek naar het hoe en het waarom. Ze komt tot het besef dat ze lang niet zo alleen is als ze voorheen dacht. Uit alle macht probeert ze de eindjes aan elkaar te breien tot een sluitend geheel. De waarheid doet haar echter pal staan. Zal ze te weten komen wat ze wil, of wilde ze liever dat ze nooit iets te weten was gekomen?

From the book

De zee is altijd een beetje thuiskomen voor mij. Ik voel mij op geen andere plaats zo op mijn gemak dan aan een zee. Dat hoeft niet in België te zijn, het mag ook Frankrijk, of verder zijn. Hoewel ik de ruwheid en lelijkheid nergens anders vind dan in België. Vergane decadentie, zo lijkt ieder badplaatsje er hier bij te liggen. Vroeger, wat is vroeger, moet het hier geleefd hebben, lang voor mijn tijd. Waar hoe ik van? Van boten die vertrekken, boten met mensen die iets met zich meedragen, hun hart uitstorten in volle zee. Zijn vissers gezandstraald? Heb ik mij ooit die vragen gesteld? Ben ik nu bezig met zelfonderzoek? Ik mag het hopen. Ik weet diep van binnen dat ik deze trip moet maken. Ik staar in de zee, ik heb dat nog nooit gedaan, soms denk ik aan springen, van de pier af, het ruime sop in.

About the author

"Na mijn opleiding als dramadocent heb ik voornamelijk les gegeven aan moeilijk opvoedbare pubers. Sinds eind 2008 werk ik echter op freelance basis bij diverse theatergezelschappen, als dramadocent of als regisseur. In diezelfde periode besefte ik dat ik meer wilde schrijven. Sindsdien heb ik een toneelstuk voor jongeren en dit boek geschreven. De geschiedenis van mensen is voor mij een blijvende fascinatie."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Verloren Brood

Author:

Thomas De Mulder

Category:

Novels

Number of pages:

98

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

19-06-2009

ISBN:

978-90-883-4760-3 / 9789088347603

Price:

€ 14,95

Language

Dutch