De avonturen van Dauwdruppeltje - Deel 3

Lies van den Broek

Category: Children books

€ 22,99
Free shipping
Delivery between five and ten working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Lies van den Broek (1962 ) is geboren te Meer. Ondertussen is zij de trotse moemoe van negen prachtige kleinkinderen. Terwijl ze van haar kleinkinderen geniet bruist de inspiratie voor verhaaltjes bij haar op. Lekker picknicken in de weide, rollenbollen in het gras en met zijn allen de schepbak in en rijden maar, hop naar het volgende avontuur!

From the book

‘s Morgens vroeg, toen Dauwdruppeltje aan het wandelen was, ging hij voorbij een diepe sloot. Daar was een waterkieken haar nest aan het bouwen. Hij ging aan de waterkant zitten en keek gespannen toe hoe ijverig de vogel aan het werken was. Met haar snavel boog ze het riet. Daarna weefde ze rond de rietstengels bladeren, zodat haar nest steeds bleef drijven. Hé, wat knap, dacht het mannetje. "Hallo mevrouw!’’ riep Dauwdruppeltje naar de vogel. "Kan ik je helpen?’’

afbeelding2

About the author

Dauwdruppeltje geniet graag van de natuur. Tijdens zijn ochtendwandeling ziet hij een waterkieken haar nestje bouwen . Dat brengt het kleine mannetje op een geweldig idee, waarna hij verstrikt raakt in een spannend avontuur. Beleef het mee in dit derde deel in ‘De avonturen van Dauwdruppeltje’.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De avonturen van Dauwdruppeltje - Deel 3

Author:

Lies van den Broek

Category:

Children books

Number of pages:

66

Illustrated:

Yes

Format/size:

Hardcover A5

Release date:

26-01-2018

ISBN:

978-94-022-4215-7 / 9789402242157

Price:

€ 22,99

Language

Dutch