Mum en Mol

Yaïra van Nielen

Category: Picture books
  • (4)

€ 17,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Mum en Mol gaat over een mummie en een mol. Ze zijn beste maatjes en spelen heel graag verstoppertje. Mum is heel goed in doen. Mol is heel goed in nadenken. Door dit verschil beleven ze leuke avonturen. Er is ook een persoon die Iemand heet. Iemand is bedenker van Mum en Mol. Iemand helpt vaak als Mum niet weet waar Mol is. Of andersom. In dit boekje beleven Mum en Mol spannende verstopavonturen. Zullen Mum en Mol elkaar weer terug vinden?

From the book

Mol was tijdens het graven nieuwsgierig geworden hoe de mollengang eruit zag.
Mol keek en ja, de gang was mooi.
Héél mooi.
Wat jammer dat Mum niet kon genieten van deze mooie mollengang.
Mum wilde toch even kijken of Mol echt niet thuis was.
Mum houdt wel van vies worden.
Dus kroop Mum in de mollengang naast de boom.
Die zou vast naar het huis van Mol gaan.

Mum en Mol

About the author

Yaïra (1996) schrijft en illustreert. Yaïra is ondanks of misschien wel dankzij haar neurologische stoornissen erg creatief. Ze heeft onder andere het Syndroom van Gilles de la Tourette. Deze stoornis wordt gekenmerkt door het maken van plotselinge bewegingen en geluiden. Mum en Mol speelden al tijden verstoppertje in haar hoofd. Nu zijn ze uit haar hoofd en in een boekje gekropen.

Reviews

2018-05-24 17:11:43 | By: Katharina | Rating:
Wanneer komt deel 2??? Het is een SUPER boek!

2018-03-12 08:45:52 | By: Max | Rating:
Prachtig boek over twee heel verschillende maar zeer herkenbare karakters. Fantastische illustraties. Een echte aanrader. Wanneer komt deel 2?

2018-02-23 15:56:16 | By: prinsje pudding | Rating:
super schattig en lief boekje over twee hele leuke vriendjes die allebei op een hele andere manier denken en doen en elkaar toch heel erg begrijpen. ze zijn heel herkenbaar en goedhartig. ik hoop dat er ooit een keer Mum en Mol knuffels komen. <

2018-02-20 20:40:03 | By: De Dwaas | Rating:
Dit boek is een aanrader voor ieder kind en elke volwassene die nog kind kan zijn. In Mum en Mol spelen de voorzichtige-, nadenkende kant en de onbevangen-, impulsieve kant die zich in ieder van ons bevindt, letterlijk met elkaar. Als taalvirtuoos weeft Yaira deze kanten moeiteloos aan haar personages. Ze speelt met ze en nodigt door haar manier van schrijven ook uit om mee te spelen. Het is een heel leesbaar en voorleesbaar boek waarin kinderen worden meegezogen in de belevenissen van de meer dan schattige hoofdpersonages. Kortom een aanrader!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Mum en Mol

Author:

Yaïra van Nielen

Category:

Picture books

Number of pages:

62

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 23 x 16 cm

Release date:

20-02-2018

ISBN:

978-94-0224-283-6 / 9789402242836

Price:

€ 17,49

Language

Dutch

Rating:

  • (4)