Tijdsruimte - RUIMTE IN DE TIJD

Cor van Eijndhoven

Categorie: Young Adult
  • (2)

€ 21,99
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

In de vorige boeken in de serie Tijdsruimte hebben we ons enkele ruimteschepen verworven en zouden we een rustig leventje kunnen leiden in de oertijd. Maar Iris, de kleine godin, heeft een belofte gedaan aan enkele buitenaardse mensen en die moeten we waar gaan maken. Dat gaat niet zonder slag of stoot. We doorkruisen het heelal maar ook de tijden. Komen we nog levend terug of verdwalen we in de tijdsruimte?

Uit het boek

Daar waren we een flinke tijd mee bezig. We kwamen tot een goed vergelijk en alles werd in gereedheid gebracht voor de dieptebom.
Schip hing op een veilige hoogte en de laadklep ging een stukje open zodat we, nadat de lont was aangestoken, direct de bom kon-den lanceren.
Hij viel met een flinke vaart recht naar het midden van het meer.
Iedereen zat met ingehouden adem te wachten toen de bom begon te vallen.
Op het moment dat we zagen dat de dieptebom het water raakten kwam er ook meteen reactie van beneden uit. Een tentakel ving onze bom op en trok hem mee naar beneden. Mijn gevoel zei me dat we snel weg moesten wezen.
Ik riep naar Wessel: ‘Weg wezen hier!’ Dat deed hij en maar goed ook.
Dat monster kwam met een geweldige vaart omhooggeschoten en op dat moment explodeerde onze bom. Het monster vloog in vele stukken uit elkaar en die vielen terug in het water.
Als we op dezelfde plek waren gebleven hadden we ook de klappen van de explosie meegekregen. En als de bom niet was geëxplodeerd, had hij zich vast kunnen klampen aan ons Schip. Dit was kantje boord geweest.
We bleven even op grote hoogte hangen en keken met afschuw naar de ravage die beneden was ontstaan. De delen lagen over een grote oppervlakte verspreid en het leek wel of er rook vanaf kwam.
Elise dacht dat het kwam door het sterke zuur dat het beest bij zich had.
We omarmden elkaar en iedereen was blij dat het zo goed was af-gelopen.
Maar wat nu?

Over de auteur

Cor van Eijndhoven is geboren in Schijndel en op jeugdige leeftijd op zwerftoer gegaan. Zijn leven kreeg vaste vorm bij de Marine en later bij het Korps Mariniers. Na zijn pensionering is hij aan het schrijven gegaan en zo heeft hij veel van zijn avonturen, ervaringen en emoties beschreven in fantasievorm. In 2016 debuteerde Cor met het eerste deel Born. Niet veel later verschenen ook het tweede en derde deel in de serie Tijdsruimte.

Reviews

2018-01-23 15:23:18 | Door: Joke Klarenbeek | Waardering:
Heerlijke fantasie die realiteit soms dicht benaderd.

2018-01-23 17:40:10 | Door: Joke | Waardering:
Een zeer fantasie rijke 4 delige serie door COR geschreven. Ga met hem mee op tijd reizen.......Schrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Tijdsruimte - RUIMTE IN DE TIJD

Auteur:

Cor van Eijndhoven

Categorie:

Young Adult

Aantal pagina's:

286

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 16 x 24 cm

Verschijningsdatum:

12-01-2018

ISBN:

978-94-0224-219-5 / 9789402242195

Vaste prijs:

€ 21,99

Waardering:

  • (2)