Rimpels op je ziel - Over spiritualiteit en levenslessen

Ana Akkermann

Categorie: Spiritualiteit
  • (1)

€ 20,00
Gratis verzending
Levertijd twee tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Rimpels op je ziel vertelt het levensverhaal van Ana gedurende 1957 tot 2000.
Openhartig schrijft zij over haar spirituele ontwikkeling en de confrontaties met haar omgeving. Vanaf haar vroege jeugd werd zij geconfronteerd met dominante persoonlijkheden. In het heden ziet zij deze persoonlijkheden als haar grootste leermeesters. Ana besloot uit haar rol als slachtoffer te stappen en de onderdrukking om te buigen naar kracht.

Uit het boek

 
Nu werd het tijd dat ik ook eens iets voor mijzelf zou hebben en iets ging doen. Ik besloot een eigen praktijk beginnen. Ik benaderde de NVGN, de Nederlandse Vereniging van Geestelijke en Natuurgeneeswijzen, voor lidmaatschap. Om bij deze vereniging aangesloten te kunnen worden, was het een vereiste om over geneeskrachtige gaven te beschikken. Ik werd uitgenodigd om naar Amsterdam te komen, waar ik mij in een kleine ruimte van het buurthuis vlak bij Artis, moest melden. Achter een grote tafel zaten drie heren die mij veel vragen stelden. Daarna moest ik mijn handen boven de handen van de heren houden, zodat zij konden beoordelen of ik over de genezende kracht beschikte. Hierna werd ik naar een wachtruimte gestuurd, zodat zij zich konden beraden over mijn eventuele toetreding. Na een wachttijd van ongeveer een kwartier werd ik wederom verzocht plaats te nemen en vertelde men mij dat ik was aangenomen en mocht deelnemen aan de opleiding tot geestelijk genezer. Ik vond dit een zeer grote eer: nu hoorde ik bij een selecte groep mensen en kreeg ik mijn erkenning en status als paranormaal begaafd genezer. Halleluja, ik was speciaal!

Over de auteur

Ana Akkermann is geen onbekende. Al jaren coacht zij bekende, maar ook onbekende Nederlanders die een moeilijke periode doormaken. Met dit boek hoopt zij veel mensen inzicht, herkenning en steun te geven.

Reviews

2020-09-06 11:29:34 | Door: Kick | Waardering:
Het relaas van de spirituele groei van een intelligente vrouw naar (bijna) volle wasdom. Heel mooi geschreven. Veel herkenning van de gepasseerde levenslessen. Een aanrader!Schrijf uw eigen beoordeling

:

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Rimpels op je ziel - Over spiritualiteit en levenslessen

Auteur:

Ana Akkermann

Categorie:

Spiritualiteit

Aantal pagina's:

156

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback A5

Verschijningsdatum:

02-03-2018

ISBN:

978-94-022-4310-9 / 9789402243109

Vaste prijs:

€ 20,00

Taal

Nederlands

Waardering:

  • (1)