Androi de zoekende - Onzekerheid tussen twee wereldoorlogen

Gerrit Boer

Categorie: Romans

€ 20,00
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Androi, de jongste zoon van Markus uit deel een, zoekt zijn vader. Maar vindt wel de zoon van iemand die naar zijn vader is vernoemd, in de letterlijke zin. Na veel gereis vindt hij de jongen en zijn vriend. Een reis van Engeland naar Frankrijk brengt hem bij zijn moeder met wie hij gaandeweg een relatie krijgt. Samen reizen ze naar Engeland, en halen de jongens uit het ziekenhuis. Ze nemen hen mee naar Exeter. Een trouwpartij in de kathedraal, en een eigen huis, het geluk kon niet op tot een bombardement daar een einde aanmaakt. Zal het nog goed komen?

Uit het boek

De remmen van de trein die gierend aankondigen dat ze het station van Parijs ‘Gare du Nord’ naderen, maken een bijna oorverdovend lawaai. Velen maken zich op om, zodra het kan, uit te stappen om een andere wachtende trein te zoeken. Androi niet, hij grijpt de bagage uit het rek, kijkt in een spiegel of zijn haar netjes zit en trekt dan zijn pet over zijn oren als de trein al vaart verminderend, langzaam het station nadert. Androi kijkt nog eens naar buiten en constateert dat het nog steeds regent zij het druilerig.
Hij lijkt mistroostig maar dat is slechts schijn. Hij is gelukkig dat wellicht zijn reis ten einde is. De gure regen op het schip van Londen naar Calais, en die reis naar Parijs is werkelijk een titanenkwelling geweest en dan dat oponthoud net iets voor St. Omèr vanwege de enorme regenval die de machinist het zicht geheel heeft ontnomen.

Over de auteur

Na het boek Markus de zwerver, en zijn bondgenootjes, verscheen zijn tweede boek Sander de lijfeigene van Brederode en dan nu als opvolger van Markus de zwerver, een nieuw boek: Androi de zoekende, met er onder een subtitel en de schrijver heeft nog veel meer schrijfinspiratie.

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Androi de zoekende - Onzekerheid tussen twee wereldoorlogen

Auteur:

Gerrit Boer

Categorie:

Romans

Aantal pagina's:

158

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 12,5 x 20 cm

Verschijningsdatum:

02-03-2018

ISBN:

978-94-0224-318-5 / 9789402243185

Vaste prijs:

€ 20,00

Taal

Nederlands