De angstaanjagende switch

Dave Stenekes

Categorie: Thrillers

€ 20,49
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Sean Hawkins, zoon van rijke ouders en werkzaam als journalist bij de Daylight Journaal, leidde een onbezorgd leven. Zijn vader was rechter van het stadje Orvill Town en zijn moeder genoot groot aanzien. Sean trok regelmatig met zijn vrienden er op uit om uren op hun motor rond te toeren en te genieten van alles wat hem geboden werd. Totdat hij in een onverwachte situatie kwam… In het stadje Orvill Town gebeurde een ernstig ongeluk. Sean raakte bij deze zaak betrokken. Dit zou zijn leven drastisch veranderen…

Uit het boek

In George Town stormde een vrouw van middelbare leeftijd haar huis uit en smeet de deur woedend achter zich dicht. Ze liep in de richting van haar auto, gevolgd door haar man die haar probeerde te kalmeren en tegen te houden. Door haar bij de schouders vast te pakken probeerde hij haar staande te houden.
‘Cecilia, het is niet verstandig om nu te gaan rijden! Straks gebeuren er ongelukken!’
‘Rot toch op, man! Het is altijd hetzelfde met jou! Eerst plannen maken en dan afhaken! Ik heb er genoeg van! Zoek het nu ook zelf maar uit!’
Zij rukte zich los en smeet haar handtas achter in de auto, nam plaats achter het stuur en reed weg de bergen in de richting van Orvill Town, verbijsterd nagestaard door haar man.
Woedend zat zij achter het stuur en hield ze haar voet stevig op het gaspedaal gedrukt.
Met hoge snelheid reed zij de bochtige bergweg op, richting Orvill Town, zonder rekening te houden met het overige verkeer .
Toeterend waarschuwden de bestuurders de roekeloos rijdende automobiliste en weken uit naar de berm om een aanrijding te voorkomen.
Nog niet gekalmeerd reed zij Orvill Town binnen en baande zij zich met hoge snelheid een weg door de stad. Plotseling naderde zij een overstekende voetgangster, schrok hevig en trok aan het stuur om op die manier te proberen de vrouw te ontwijken.
Zij hoorde een klap, keek in haar achteruit spiegel en zag dat zij de vrouw had geschept die op de grond terecht was gekomen en roerloos bleef liggen.
In paniek gaf zij nog meer gas en verdween in de drukke straten van Orvill Town.
Zij realiseerde zich in paniek dat zij een ongeluk veroorzaakt had. Ze vroeg zich af wat ze nu moest doen.
Ze zocht naar een afgelegen plek en stopte de auto om bij te komen van de schrik.

Over de auteur

Stenekes was onderweg in de auto toen hij een schrijfster op de radio hoorde zeggen: “Kijk, schrijven is een kunst. Je zal nooit een boek kunnen schrijven als je zelf niet leest.” Als auteur van dit boek koestert hij de hoop dat hij zich nu ook een schrijver mag noemen. Bij het schrijven van dit boek, heeft hij veel plezier beleefd aan de spannende verhaallijn. Stenekes is ervan overtuigd dat het ook de lezer tot het einde in zijn greep zal houden!

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

De angstaanjagende switch

Auteur:

Dave Stenekes

Categorie:

Thrillers

Aantal pagina's:

186

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback A5

Verschijningsdatum:

09-02-2018

ISBN:

978-94-0224-260-7 / 9789402242607

Vaste prijs:

€ 20,49