Net zoals in een film - Spoorloos in Colombia

Margriet Poley

Category: Biographies

€ 15,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Terwijl ik bij de gate stond te wachten om naar Colombia te vliegen werd ik gebeld door de redactie van Spoorloos. Je mag niet in het vliegtuig stappen is de mededeling. Op dat moment is er namelijk geen contact met Derk en de crew van het programma Spoorloos en het is onduidelijk wat er precies aan de hand is. De volgende dag is het overal in het nieuws; Derk en zijn cameraman zijn ontvoerd in Colombia. Deze totaal onverwachte wending gooit roet in het eten naar de zoektocht van mijn biologische familie. Komt dit wel goed?

From the book

Nadat Vermist was gestopt, baalde ik enorm. Ik twijfelde, had ik wel goed gekozen? Ik wist dat er nog een ander programma was dat mensen bij elkaar bracht: Spoorloos. Toen heb ik ook hen gemaild met mijn verhaal van Vermist en gevraagd of zij mij misschien verder konden helpen. Toen kreeg ik dus dat ene telefoontje.
Ik begon te shaken, want de aardige, behulpzame man aan de andere kant van de lijn vroeg of het programma Spoorloos mij misschien kon helpen! Ik zei: "Natuurlijk, als dat kan." Ik vertelde hem hoe het met Vermist was verlopen. Dat vond hij heel spijtig. Hij zei ook dat hij het ging voorleggen aan de redactie van Spoorloos, maar dat hij natuurlijk niets kon beloven. Dat begreep ik uiteraard.
We bleven contact houden. Ik vertelde mijn collega’s wat er gaande was en sindsdien leefden zij erg met mij mee, en al mijn vrienden ook. Ze hoopten zo voor mij dat dit wel iets zou worden.

About the author

Margriet Poley (1990) uit Schagen is geadopteerd uit Colombia en al op jonge leeftijd naar Nederland gekomen. Wanneer ze ouder wordt ziet ze in dat ze er anders uitziet dan haar adoptieouders. Wanneer de vraag steeds groter wordt waar ze vandaan komt en wie haar biologische moeder is, neem ze contact op met Spoorloos. De zoektocht verloopt echter niet vlekkeloos. Het was net een film.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Net zoals in een film - Spoorloos in Colombia

Author:

Margriet Poley

Category:

Biographies

Number of pages:

54

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

16-03-2018

ISBN:

978-94-0224-370-3 / 9789402243703

Price:

€ 15,99

Language

Dutch