Mijn stille verlangen - Het intrigerende verhaal over de coming out van een getrouwde vrouw

Sylvia Dufin

Categorie: Romans

€ 20,49
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Christa, getrouwd, twee kinderen, zit al 20 jaar gevangen in haar huwelijk. Zij neemt het moedige besluit om haar familie te vertellen dat ze zich al jaren tot vrouwen aangetrokken voelt. Ze gaat een nieuw leven tegemoet en neemt je mee in haar verwerking, omschakeling, erkenning, emoties en belevenis in de lesbische wereld.

Uit het boek

"En nu ga ik aan de toekomst werken. Ik ben er nog lang niet. Het is niet zo dat je iedereen vertelt dat je van vrouwen houdt en klaar is kees. Nee het moeilijkste komt nu nog. De erkenning, de verwerking en de omschakeling. Je weet terugdenkend dat je het al jaren bent, maar je hebt er nooit iets mee gedaan en nu ga je dat ineens wel doen. Het is een proces waar je door moet. Je zintuigen zijn sterker, je ervaart emoties die je nog nooit gevoeld hebt en je weet nog niet hoe je homoseksueel moet zijn, thuis wel, maar in het openbaar. Dat zijn dingen waar ik de komende tijd achter zal komen en moet ervaren."

"Om te beginnen wil ik jullie zeggen dat ik heel veel van jullie hou en jullie nooit pijn zou willen doen, maar dat het soms niet anders kan. Jullie hebben wel gemerkt dat ik de laatste tijd niet goed in mijn vel zat. Eigenlijk is dat al jaren zo. Ik heb het altijd weer onderdrukt en dat kan ik nu niet meer. Ik ben er namelijk achter gekomen dat ik, ondanks dat ik getrouwd ben met een lieve man, meer om vrouwen geef dan om mannen. Dat mijn liefde voor jou, Jan-Willem, meer vriendschap is. Het spijt me. Voor ons huwelijk was het mij al duidelijk dat er iets niet klopte met mijn gevoelens en ik twijfelde op onze huwelijksdag of ik wel moest trouwen. Ik voelde me onzeker en nam aan dat het de bekende zenuwen waren voor je trouwt. Ik wist niet wat dat gevoel was of waar dat gevoel vandaan kwam. Ik heb het genegeerd, net zoals ik dat de afgelopen jaren steeds gedaan heb. Nu weet ik dat ik al die jaren naar een ander verlangde, een vrouw."

Over de auteur

‘Mijn stille verlangen’ is het eerste boek van Sylvia Dufin dat wordt uitgegeven. Sylvia is al jaren bezig met schrijven als hobby maar wil nu dat iedereen er van kan mee genieten.

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Mijn stille verlangen - Het intrigerende verhaal over de coming out van een getrouwde vrouw

Auteur:

Sylvia Dufin

Categorie:

Romans

Aantal pagina's:

178

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback A5

Verschijningsdatum:

13-04-2018

ISBN:

978-94-0224-452-6 / 9789402244526

Vaste prijs:

€ 20,49