Een spannende ontploffing

Shila Iessa

Category: Children books

€ 17,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Een spannende ontploffing gaat over een groep diertjes (de koe, giraf, hond, muis, schaap, olifant, leeuw en varkentje) die samen op avontuur gaan. Ze besluiten om op reis te gaan. Niet zomaar een reis, maar een reis naar een andere planeet. Dat doen ze in een luchtballon. Maar onderweg gaat er iets mis en belanden ze in het verleden, in het tijdperk van de dinosaurussen. Ze moeten zien daar weg te komen. Gedurende het avontuur doen ze veel nieuwe ontdekkingen en maken ze nieuwe vrienden.

From the book

Moederkoe maakt eten en de vrienden laten het zich goed smaken. Ach, wat vinden ze het toch fijn en lekker! Ze mogen foto’s bekijken van de vrienden van Moederkoe, ze lachen en zijn heel erg gelukkig.
Dan zegt Muis ineens: "Moederkoe, kun je ons naar huis brengen? We missen thuis heel erg."
Moederkoe schudt haar grote hoofd. "Dat hoef ik niet te doen, dat doet de luchtballon. Hij brengt jullie naar huis. Ik geef mijn luchtballon aan jullie cadeau, omdat ik jullie zo lief vind." Ze stappen in de luchtballon, nemen afscheid van Moederkoe en haar kindje en vertrekken. Muis moet in een hoekje onder toezicht zitten, zodat ze nergens meer aan kan komen wat een ongeluk kan veroorzaken. Ze zien allemaal huizen en winkels en velden als ze naar beneden kijken. "We zijn er!", roepen ze allemaal blij.

About the author

Shila woont al ruim negentien jaar in Nederland. Als moeder en oma heeft ze haar vier dochters en vier kleinkinderen altijd voorgelezen voor het slapengaan, maar liever nog bedacht zij de verhaaltjes zelf. Zo is Een spannende ontploffing ontstaan. Shila wilde vooral een leuk en spannend verhaaltje vertellen, maar onbewust is het boek ook een goede les geworden voor de kinderen; vriendschap is een speciale band en samen overwin je alles.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Een spannende ontploffing

Author:

Shila Iessa

Category:

Children books

Number of pages:

68

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

16-02-2018

ISBN:

978-94-022-4277-5 / 9789402242775

Price:

€ 17,50

Language

Dutch