Fatale kinderwens

José Van Aerschot

Categorie: Thrillers
  • (1)

€ 20,49
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Hoe kan iemand zo obsessief bezig zijn met een kinderwens dat het uitloopt op een drama? Het overkwam Tony, een man uit Leuven met een verantwoordelijke job bij een grote Spaanse hotelketen gelegen aan een heel bekende badplaats. Hij raakt tijdens zijn werk verstrikt in een benarde situatie met fatale gevolgen. Hij doet er alles aan om zijn werk en privéleven te redden. Zal het hem lukken ?

Uit het boek

Ze reden voorzichtig de berg af op een verlaten stuk weg dat hen naar de grote baan zou moeten leiden. Buiten de lichten van de auto was het pikdonker, maar door de steeds toenemende lichtflitsen van de bliksem konden ze de weg iets beter waarnemen. Op een gegeven ogenblik was er een splitsing en Pol wist niet echt meer of het nu links of rechts was. Ook Tony wist het niet meer, daar hij bij de heenweg door het babbelen niet had opgelet. Dus gokten ze op rechts en reden zo verder. De regen veranderde van hevig tot een zware stortbui  zodat het zicht compleet nihil werd.
"Godverdomme Tony, ik zie gene slag meer!" riep Pol.
"Stop gewoon Pol, en laten we wachten tot het wat mindert", argumenteerde Tony.
"Eviva España", grapte Tony nog even, maar zowel hij als Pol waren er toch niet helemaal gerust in. Water en modder gutsten voorbij de auto, zelfs boomtakken dreven langs, er werd dan ook niet veel meer gezegd.

Over de auteur

José Van Aerschot (1946) afkomstig uit Vlaams Brabant en woonachtig in Kumtich, schreef dit fictieverhaal met thriller allures op basis van eigen ervaringen aangezien hij jaren werkzaam was in het toerisme en hotelwezen. Het fictief en spannend verhaal heeft dus ook een informatief kantje.

Reviews

2018-03-27 14:27:57 | Door: Buedts Petra | Waardering:
Ik vond het boek vlot geschreven en je waande je zelfs in Spanje. Voor een eerste boek zeker prima gedaan. Hopelijk volgen er nog meer.Schrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Fatale kinderwens

Auteur:

José Van Aerschot

Categorie:

Thrillers

Aantal pagina's:

188

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback A5

Verschijningsdatum:

16-03-2018

ISBN:

978-94-0224-376-5 / 9789402243765

Vaste prijs:

€ 20,49

Waardering:

  • (1)