Van Amsterdam naar Los Angeles

Diana Kunze

Category: Novels
  • (3)

€ 20,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Jaimy, een gescheiden moeder met een dochter van twaalf jaar, wordt door haar vriendin Cynthia, een gevierd fotomodel, uitgenodigd om een paar dagen mee te gaan naar Los Angeles. Cynthia heeft daar een aantal fotoshoots maar de rest van de tijd in LA staat voor de vriendinnen in het teken van weg zijn uit de dagelijkse sleur en van genieten. Hoeveel kun je nou meemaken in vijf dagen? In ieder geval veel meer dan Jaimy ooit had kunnen bedenken. Kan Jaimy zich, als nuchtere  Amsterdamse, staande houden in het hectische LA?

From the book

In gedachten laat ik de telefoon in mijn broekzak glijden en geniet van alles wat ik zie en blijf ondertussen maar lopen en lopen, niet in de gaten hebbend dat ik al een heel stuk uit de buurt van de studio ben. Als ik uiteindelijk bedenk dat het tijd wordt om terug te lopen en me omdraai, zie ik niks meer wat ik herken. Gewoon zelfde weg teruglopen, zover was het toch niet?
Ik zie in de verte drie jonge jongens op mij af komen. Ze zien er hetzelfde uit als jongens uit Amsterdam; van die laaghangende spijkerbroeken waarboven een randje van een boxershort van een bekend merk zichtbaar is, een oversized shirt en een pet op. De jongens komen al pratend tegen elkaar mij tegemoet en als ze vlak voor mij zijn gaat alles zo snel! Eén van de jongens rent langs mij heen en trekt mijn tas ruw van mijn schouder af. In een reflex wil ik de tas vasthouden maar ik verlies mijn evenwicht en val met een smak op de grond. De jongens zie ik met mijn nieuwe tas hard wegrennen terwijl ik verdwaasd en hulpeloos op de stoep lig.
Ik kijk om mij heen maar er is niemand. Ik voel mijn knie bonken en zie dat de binnenkant van mijn handen, waarmee ik mij heb proberen op te vangen, behoorlijk geschaafd zijn. Pfff, ook nog een gat in mijn spijkerbroek. Wat moet ik doen? Er gaan honderd dingen door mijn gedachten en ik voel de tranen over mijn warme wangen lopen. Ik voel mij zo hulpeloos op dit moment maar probeer toch op te staan.
Het moet.

About the author

Diana Kunze (1972) woont in Zuid Limburg maar is geboren in Enschede. Ze is voor de liefde verhuisd naar Limburg en is gelukkig getrouwd. Ze is moeder van twee zoons en is reservemoeder van twee dochters en haar oogappeltje is haar hondje Joep. Op vakantie leest ze veel romans, gewoon even wegdromen met deze boeken aan de zee. Daardoor ontstond het idee om zelf een roman te schrijven. Zodoende is 'Van Amsterdam naar Los Angeles' ontstaan.

Reviews

2018-04-19 21:21:51 | By: Suus | Rating:
Wat een heerlijk boek! Ik lees zelden tot nooit boek, maar dit had ik zo uit. En dat zeg ik niet omdat ik Diana ken, maar het lekker losjes geschreven is. Even helemaal opgaan in het verhaal.

2018-04-12 19:56:42 | By: JS | Rating:
Heel leuk boek! Vlot geschreven dus leest lekker weg. Heb t in 1 keer uitgelezen. Heerlijk om aan t zwembad of op t strand te lezen.

2018-04-12 19:59:38 | By: Jenny | Rating:
Lekker weggedroomd met het verhaal, verstand op nul, no nonsensWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Van Amsterdam naar Los Angeles

Author:

Diana Kunze

Category:

Novels

Number of pages:

194

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

06-04-2018

ISBN:

978-94-0224-442-7 / 9789402244427

Price:

€ 20,49

Language

Dutch

Rating:

  • (3)