Koos de Teckelman en de gevonden schat

Sjaak en Irma van Dijk

Categorie: Kinderboeken

€ 17,00
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Toen ik twee jaar oud was had ik plotseling geen huis meer. Geen warme mand die op me wachtte. Ik besloot op zoek te gaan naar een eigen, warme mand. Ik was best hip moet je weten en ook wel best modern. Lang zoeken had ik niet veel trek in. Ik dacht - ik ben slim en probeer het via de sociale media. Ik woonde in het westen van Nederland en besloot alles achter me laten en naar het platteland te verhuizen. In de avonduren ging ik op zoek. Ik vond vrouw en heb haar een chatbericht gestuurd.
Ja, het was een gok dames, maar direct antwoordde vrouw mij met de woorden: "Ja natuurlijk mooie teckelman, je mag komen hoor!"

Uit het boek

Het was een prachtige dag, de zon straalde over het pas gemaaide, geurige gras. Voor mij was dit een belangrijke dag. Liggend op mijn rug in het heerlijke, zachte gras, staarde ik naar de blauwe lucht. Geen wolkje te bekennen, dit werd mijn dag. Ik wist het. 

Over de auteur

Sjaak en Irma van Dijk wonen sinds 2015 in Hongarije. Het land met de heerlijke warme zomers en een land zonder haast of stress. Ze genieten van al het moois wat Hongarije te bieden heeft samen met hun dieren. Dit genieten heeft gezorgd voor het ontstaan van het boek “Koos de Teckelman”. Beleef met hen mee!

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Koos de Teckelman en de gevonden schat

Auteur:

Sjaak en Irma van Dijk

Categorie:

Kinderboeken

Aantal pagina's:

52

Geïllustreerd:

Ja

Uitvoering/Formaat:

Paperback A5

Verschijningsdatum:

23-02-2018

ISBN:

978-94-0224-300-0 / 9789402243000

Vaste prijs:

€ 17,00

Taal

Nederlands