Cover voorkant
Jouw Geheime G.E.L.U.K. formule - Een persoonlijk handboek om eeuwige wijsheid Zélf actueel te maken
Jouw Geheime G.E.L.U.K. formule - Een persoonlijk handboek om eeuwige wijsheid Zélf actueel te maken

Jouw Geheime G.E.L.U.K. formule - Een persoonlijk handboek om eeuwige wijsheid Zélf actueel te maken

Maurits van Sambeek


€ 20,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Ben jij ook op zoek naar meer liefde en het perfecte geluk? Ja, het bestaat. En het kan echt worden ervaren, ook door jou. Dit boek gaat over jouw unieke persoonlijke G.E.L.U.K. formule. Eenmaal ingezien kun je die altijd gemakkelijk blijven gebruiken. En je zult er steeds betere resultaten door krijgen, vrijwel als vanzelf. Geluk, voorspoed en succes gaan hier namelijk hand in hand. Zonder overbodige stress of angst voor burn-out, maar wel met een bewezen recept. Nu direct toepasbaar. Na het lezen van dit boek weet jij hoe.

From the book

Als jij jezelf momenteel ook voor uitdagingen ziet staan, of juist zou willen dat je er weer een paar had, zoals van die positieve ‘challenges’ bijvoorbeeld, dan weet je nu wat ze voor je zouden kunnen betekenen, namelijk groei in groter geluk doordat ze je op een spoor zetten naar meer en beter, zowel in spirituele en kwalitatieve zin, als in materiële en kwantitatieve zin. En dan steeds in harmonie met wat voor jou het hogere goede zou zijn.

Op die manier hoeven die uitdagingen dus niet stressvol te zijn of te leiden naar een burn-out. Want meer en beter kan verschillende dingen betekenen. Meer van het (werkelijk) goede voor jou hoeft namelijk niet per sé meer spullen of dingen te betekenen, omdat het ook om meer vrije ruimte zou kunnen gaan. Het opruimen van wat dingen zorgt dan juist voor meer van het goede. Maar als je meer spullen wilt kan dat natuurlijk ook. Een leuke uitdaging kan dan zijn om ze via een tweedehandsmarkt of in een aanbieding online te vinden.

Verder kun je bij meer en beter denken aan een betere gezondheid, betere activiteiten, mooiere ervaringen, leukere momenten et cetera. Je kunt dit meer en beter dus zelf naar wens invullen, zodat het in overeenstemming zal zijn met al je grotere dromen en diepere verlangens, zonder dat het extra stress oplevert.

Een passende definitie van uitdagingen zou nu dan ook kunnen zijn: ‘de opgaven die je tot leuk project of doel van je handelen kunt maken, met het oog op groeien naar en groeien in meer en beter’. Dit brengt ons tot de volgende vraag:

Waarom zijn uitdagingen zo belangrijk?

About the author

Filosoof, schrijver en Advanced Wisdom Consultant. Zijn specialisatie is de metafysica van Herman Berger en de filosofie van Aristoteles in samenhang met verschillende wijsheidstradities. Met een bijzondere online-cursus-ervaring helpt hij mensen om eeuwige wijsheid te combineren met de beste inzichten uit de hedendaagse zelfhulpindustrie. Meer informatie over deze unieke online-cursus is te vinden via
www.GelukEnPraktischeWijsheid.com.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Jouw Geheime G.E.L.U.K. formule - Een persoonlijk handboek om eeuwige wijsheid Zélf actueel te maken

Author:

Maurits van Sambeek

Category:

Psychology and personal development

Number of pages:

152

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

08-05-2018

ISBN:

978-94-022-4426-7 / 9789402244267

Price:

€ 20,50

Language

Dutch