Hoer tegen wil en dank - "Ik gebruik liever het woord pooier loverboy klinkt mij te lief"

Frieda Willems

Category: Biographies

€ 19,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Frieda Willems heeft haar levensverhaal geschreven met de heftige titel "Hoer tegen wil en dank" In haar boek beschrijft zij hoe zij als onschuldig meisje door allerlei omstandigheden in een wereld van prostitutie, drank, drugs, mensenhandel en criminaliteit belandt.
Het op papier zetten van haar verhaal heeft haar geholpen bij het verwerken van haar gruwelijke ervaringen maar ook heeft ze een duidelijke missie; zij wil de lezer waarschuwen tegen de gevaren van pooiers en hoe iedereen aan hen ten prooi zou kunnen vallen. In het boek is daarom ook een theoriegedeelte opgenomen over Loverboys en hulpverlening.

From the book

Toch accepteerde René dat ik nog in de City Club werkte. Niet te geloven achteraf, maar René zat te pushen: "Dat je nog in die fuck discotheek werkt. Je hebt het huis bij Lea gezien, kijk es wat een geld zij verdient, bovendien is het voor mij een afgang naar Jan toe. Jan neemt me niet serieus, het wordt tijd dat je de business in gaat." Terwijl René dat uitsprak kwam hij steeds dichterbij me. Ik kreeg een naar gevoel. Tegelijkertijd haalde René uit en sloeg hij me in het gezicht. Ik deinsde terug. Zonder iets te zeggen liep René weg, de deur uit. Eindelijk was ik alleen. Ik trilde over heel mijn lichaam, zweten, herbelevingen. Ik liep naar de keuken en maakte koffie. Ik ging zitten en ik stak een sigaret op. Ik begon te denken, ik wist dat ik weg moest uit deze destructieve relatie. Ik hoorde de voordeur, René kwam thuis. Na een minuut of tien kwam hij binnen met de Telegraaf. Ik wist al hoe laat het was. In die tijd stonden alle advertenties van seksclubs in de Telegraaf. Dan stond er: Meisjes gevraagd, intern mogelijk, goede verdiensten. René ging zitten en opende demonstratief de krant. Hij begon advertenties voor te lezen waar ze meisjes zochten. Ik zei dat ik toch gezegd had dat ik daar niet aan begon, maar René bleef er maar mee door gaan. En elke dag kwam er een nieuwe telegraaf…

About the author

Frieda Willems heeft haar autobiografie geschreven. Een gewaagd en creatief project. Frieda heeft een eigen denkwijze over pooiers. Frieda is blij dat ze de heftige tijd dat ze hoer was heeft overleefd. Het woord loverboy vindt zij niet passend. Het gaat hier niet om een liefdesjongen maar om een keiharde pooier. De onbuigzame mens is een goede leerling van de dood, de zachte, soepele en kwetsbare mens houdt van het leven. De grootste overwinning is niet dat je nooit faalt, maar dat je steeds als je struikelt weer op staat.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Hoer tegen wil en dank - "Ik gebruik liever het woord pooier loverboy klinkt mij te lief"

Author:

Frieda Willems

Category:

Biographies

Number of pages:

154

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

06-04-2018

ISBN:

978-94-0224-406-9 / 9789402244069

Price:

€ 19,49

Language

Dutch