Reis door de Dimensies - Buitenzintuiglijke waarnemingen

Anna van der Horst

Category: Spirituality

€ 18,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Op zoek naar ons ware zelf, reizen wij van dimensie naar dimensie. Fascinerende werelden glijden voorbij. Wil je weten welke dimensies? Sla dan de pagina’s om en ga mee op een spectaculair spiritueel avontuur langs ‘verre’ oorden. Ga je mee?

From the book

Waterwereld

De weerberichten spraken van storm op komst. Natuurgeweld fascineert, is heftig en vol beweging. De kustlijn, daar zie je de storm op zijn mooist.
Een klein kwartiertje rijden langs beboste wegen, een kleine wandeling naar de strandingang, betrad ik een stormachtig strand. Zand schuurde in mijn gezicht en knisperde op de kleding. Woeste, wit schuimende golven spatten uit elkaar op het goudgele strand. Een zee en strand vol beweging. De bodem leek te leven. Af en toe nam de storm een adempauze en viel voor een moment stil, om daarna weer voluit te gaan.
Voorover gebogen, duwend tegen de storm, zocht ik een plek tegen de duinenrij aan. Verscholen achter de beschutting van een verlaten strandtent, genoot ik van al die pure zuivere energie. Moeder aarde blies in alle heftigheid een stukje aarde schoon. Het was zo mooi en spectaculair dat ik alle aanwezigheid om mij heen vergat.
Zoals ik gewend was, kwam mijn gids als een donderslag bij heldere hemel en zei, "Sluit je ogen en geef mij je hand. Je hebt net de bovenkant van het water aanschouwd, wij gaan nu de waterwereld in."
Waterwereld in, oeps, daar kan ik niet ademen met mijn mensenlichaam. "Vertrouw, het kan. Je bent er al, kijk maar", zei hij.
Inderdaad, ik ademde normaal en zag een blauwe wereld. Boven deze wereld zag ik een ‘hemel’ gelijk een doorzichtige koepel. Veel groene velden vol kelp. Huizen in de vorm van bollen, groot en klein, verbonden door glazen wegen. 

About the author

Anna van der Horst is een trance medium. Schrijven en schilderen zijn haar passies. Op jonge leeftijd mocht zij reeds een kijkje in de andere dimensies nemen. Woonachtig op deze prachtige planeet aarde, neemt zij u mee op een reis door deze bijzondere sferen, ver buiten het bekende.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Reis door de Dimensies - Buitenzintuiglijke waarnemingen

Author:

Anna van der Horst

Category:

Spirituality

Number of pages:

122

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

16-03-2018

ISBN:

978-94-022-4378-9 / 9789402243789

Price:

€ 18,49

Language

Dutch