Van sixpack naar sixpack - Beter in je vel voor Bourgondische mannen

Ron Cornet

Category: Health
  • (1)

€ 16,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Als Bourgondische man heb je het niet gemakkelijk. Want hoe werk je aan je gezondheid wanneer je niet van bewegen houdt, maar wel van lekker eten? Wanneer je gruwt van het woord ‘sportschool’, maar eigenlijk wel weet dat je lifestyle niet de meest gezonde is? Als jij een van die mannen bent die al heel wat keren met de moed der wanhoop aan een ‘gezond leven’ is begonnen, maar geen doorzettingsvermogen hebt om het af te maken, dan is dit boek je de redder in de nood!

From the book

Het is niet eerlijk. Alles wat we lekker vinden is a. ongezond, b. vol van zaken die niet goed voor ons zijn of c. dikmakend. En soms zelfs alle drie tegelijk. Er lijken dus maar twee oplossingen: óf het nemen zoals het komt en langzaam maar zeker dichtgroeien, óf vreselijk gezond gaan leven en afscheid nemen van alle geneugten van het leven.
 
Omdat ik in geen van beide zin heb is dit boek ontstaan. Omdat ik best van gezond hou, maar alleen als het lekker is. Omdat ik best wil bewegen, maar me niet in het zweet wil werken. Omdat ik al 793 keer aan een nieuw dieet, een nieuwe sportschool en dagelijkse stevige wandelingen ben begonnen, maar geen doorzettingsvermogen heb om het af te maken.
 
Daarom dit boek met de ironische titel ‘Van sixpack naar sixpack’. Want zo’n gespierd wasbordje is leuk, maar het moet mij vooral niet teveel moeite kosten. Dus ben ik op zoek gegaan naar manieren waarop ik het gezonder leven wèl vol kan houden. En tot mijn eigen verbazing is dat gelukt. Niet dat ik nou zo’n strak wasbordje heb gekregen. Maar ik zit wel lekkerder (èn strakker) in m’n vel, ben zo hier en daar een pondje kwijtgeraakt, m’n bloeddruk is gedaald en toch ben ik blijven genieten van het leven. Want dat laatste, dat is waar het ons Bourgondiërs toch om te doen is?

About the author

Ron Cornet is een echte levensgenieter. Voor hem dus geen sportschool, dieet of andere gezonde fratsen. Maar toen hij steeds minder van zijn voeten zag en hij niet meer in de spiegel durfde te kijken, besloot hij op zoek te gaan naar een methode om te blijven genieten en tóch stiekem aan zijn gezondheid te werken. Omdat die er niet was, schreef hij er zelf maar een waardoor hij het volhield. Nu jij nog...

Reviews

2018-04-03 19:25:22 | By: Terpstra | Rating:
Heerlijk boek, precies wat ik altijd al dacht, gewoon lekker blijven genieten! Ga er eens heerlijk in wegzakken tijdens een wijntje en een bitterbal..Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Van sixpack naar sixpack - Beter in je vel voor Bourgondische mannen

Author:

Ron Cornet

Category:

Health

Number of pages:

94

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

30-03-2018

ISBN:

978-94-0224-418-2 / 9789402244182

Price:

€ 16,49

Language

Dutch

Rating:

  • (1)