Gevangen in mijn huwelijk - Een ongelijke strijd

Charlotte Franke

Category: Biographies

€ 19,00
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Ik heb me volledig bloot gegeven bij het schrijven van mijn verhaal. Ik neem je mee in mijn leven, waar ik me totaal openstel en volledig transparant ben. In de hoop dat iemand zichzelf hierin herkent en eerder aan de bel zal trekken dan dat ik dat deed… Er is inmiddels flink wat tijd verstreken sinds ik dit boek schreef. Het gaat goed met mij en mijn gezin. Natuurlijk hebben we regelmatig nog strijd maar er wordt positief aan gewerkt. Ik kijk vol energie en vertrouwen de toekomst in ondanks dat mijn levenspad heel wat meer kronkels en zijwegen bevat dan de doorsnee weg.

From the book

Vandaag is een minder goede dag. Ik word weer geconfronteerd met de sores die al zo lang duren. Mijn auto is kapot, of eigenlijk mijn sleutel die de startonderbreking van de auto haalt. Dit kan alleen door een dealer gerepareerd worden en dan word ik al huiverig. Er is afgesproken dat het € 65,00 zou kosten maar natuurlijk kreeg ik zojuist een telefoontje dat ze het niet voor elkaar krijgen en dat er een nieuwe sleutel bestelt moet worden dus komt er nog eens € 165,00 bij. Vroeger zou dat geen probleem zijn maar nu gaan bij mij alle alarmbellen rinkelen. Ik heb dat geld niet zo op de plank liggen helaas en er gaat weer van alles door me heen. Ik word daar enorm onrustig van en weet dan even niet hoe ik dat moet oplossen. "Ik moet eigenlijk op marktplaats een wasmachine scoren want deze is zo lek als een mandje en functioneert nog maar op één wasprogramma, de kinderen moeten nieuwe schoenen en sportschoenen..., Waarom zit ik in deze shit ?" Dat zijn dan mijn gedachten zodra ik wakker word. En tegelijkertijd spoor ik mezelf dan aan en zeg: "nog heel even Lotte dan ben je erdoor". Ik heb de garage gebeld en uitgelegd dat het voor mij erg ongelegen komt en of ik in termijnen mag betalen, ze bellen erover terug. En zo is er elke keer weer iets.

About the author

Charlotte kijkt je aan met haar mooie en lieve ogen. Ze neemt je mee in haar wereld en in haar dagelijkse omgeving. Deze creatieve, vitale, intelligente, moedige en leergierige vrouw is openhartig over haar echtelijke perikelen, maar mede dankzij haar doorzettingsvermogen houdt het stand. Ze wil haar omgeving zo veel mogelijke beschermen. Wat haar goed is gelukt.
Aldus Floor

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Gevangen in mijn huwelijk - Een ongelijke strijd

Author:

Charlotte Franke

Category:

Biographies

Number of pages:

138

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

20-04-2018

ISBN:

978-94-0224-463-2 / 9789402244632

Price:

€ 19,00

Language

Dutch