ALS JIJ - Korte verhalen en gedichten over alles wat de liefde teweeg brengt

S.A.M. van der Cammen

Categorie: Gedichten
  • (1)

€ 15,49
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

De korte teksten en gedichten in dit boek gaan over de liefde in al haar eenvoud en complexiteit. Van der Cammen laat op subtiele en humoristische wijze zien dat zij zowel in de ander als in zichzelf kan kijken. De liefde als een onlosmakelijk verbond waar zij, en iedereen, naar op zoek is. En als die liefde lijkt te zijn gevonden gaat deze ook zomaar weer voorbij. En komt.... en gaat....

Uit het boek

We werden gedwongen de liefde als tijdelijk te zien. En in tegenstelling tot de eindige liefde die een relatie heet, kon het stromen. En het stroomde. In jouw bed, in mijn bed, boven een bord met heerlijk eten. Onze bergschoenen stonden vol met liefde en hielden ons op de aarde, en als we die uittrokken om ons naakt in de stomende sauna te wagen, steeg hij net als de dampen op naar ons hoofd en hart.

Over de auteur

Van der Cammen kwam er al vroeg in haar leven achter dat ze niet gelukkig zou worden als ze in de voetsporen van haar ouders en dorpsgenoten zou treden: trouwen, kinderen krijgen, dat pad. In haar (internationale) zoektocht naar alle vormen kwam ze mooie, pijnlijke, korte en lange liefdes tegen. De vorm bleek soms te verstikken en soms te bevrijden. Het heeft haar prachtige en intense ervaringen opgeleverd die haar inspireerden tot deze korte verhalen en gedichten.

Reviews

2018-04-30 10:23:09 | Door: marc | Waardering:
insightful, herkenbaar en in een keer uitgelezen! PrachtigSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

ALS JIJ - Korte verhalen en gedichten over alles wat de liefde teweeg brengt

Auteur:

S.A.M. van der Cammen

Categorie:

Gedichten

Aantal pagina's:

36

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback A5

Verschijningsdatum:

13-04-2018

ISBN:

978-94-0224-455-7 / 9789402244557

Vaste prijs:

€ 15,49

Waardering:

  • (1)