Zij is van mij - Diep ademhalen, daar ga ik

Iris Luijten

Category: Thrillers

€ 20,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Ze zijn biseksueel of lesbisch. Ze denken alleen aan zichzelf en daten voortdurend in de onlinewereld. Ze zijn een lust voor het oog van de 35-jarige Kimm. Als zij besluit in het geheim te gaan daten, weet ze nog niet wat haar dates te wachten staat. Wanneer date Dagmar een paar dagen later dood wordt teruggevonden, ziet rechercheur Fred van der Bomen Kimm als hoofdverdachte. Kimm is er desondanks alles aan gelegen om haar dateverslaving verborgen te houden voor Liek. Wat ze niet weet, is dat die al op de hoogte is, maar ook zij haar geheimen heeft. Een spannend verhaal over vertrouwen, dating en jaloezie. Een mentale strijd tussen verslaving, overleven, liefde en onrecht.

From the book

Dagmar worstelde zich uit haar roes en merkte dat ze vastzat, stevig gebonden met een riem aan een houten paal. Ik stond tegenover haar en leunde tegen de gebroken schuurdeur, die er meer uitzag als een garagepoort, reikend van de grond tot de tweede verdieping. Het onder- en bovengedeelte konden gesplitst en tegelijk open, had ik ontdekt. Er hing een ouderwetse katrol waaraan ik Dagmar had gehaakt om naar boven te hijsen. Ondanks haar prachtige postuur en mijn kracht bleek dat een pittige klus, maar het lukte me. Die eerste te hoge dosering kwam nu goed van pas.
Een zwakke maanschemering reeg zich door de gleuven van het dak en de wanden. Ter geruststelling voor mezelf had ik haar mond dichtgeplakt met een breed stuk tape. Je wist nooit hoe hard vrouwen konden gillen. Al was dit een in de steek gelaten hooischuur, voor verrassingen kwam ik liever niet te staan. Ik staarde naar haar geworstel. Zij vroeg zich waarschijnlijk af waarin ze beland was en wat ze gedaan had, net zoals ik me dat al die tijd dat Kimm datete had afgevraagd. Maar Dagmar zou niet weten wie ik was en bovendien had ik me goed vermomd, al zei ik het zelf.
Ze kneep meerdere malen met haar ogen, alsof fel licht in haar pupillen brandde. Ik kon me voorstellen dat mijn bijenprik een stekende hoofdpijn veroorzaakte. Die bijwerking stond op de bijsluiter als "gematigde voorkomende gevallen". Trok ze daarom met haar ogen? De belangrijkste en meest voorkomende bijwerkingen waren misselijkheid, een droge mond en lichte desoriëntatie.
Onderzoekend keek ze om zich heen, hijgend en paniekerig. Wat ze zag waren allemaal ongebruikte balen hooi. Ooit door een boer gepakt en gebonden, nu functioneel voor bescherming, schuilen en geluidsdemping. Voor verzachting zorgde het dan weer niet. Het rook lekker boers, maar het prikte daarnaast enorm als je erop zat of lag.
Ik zag haar staren door de spleten van de houten vloer. 

About the author

Iris Luijten (1972) schrijft psychologische romans. Ze debuteerde met Het melkmeisje in 2008. Sindsdien is ze ook actief als ghostwriter in diverse genres. Zij is van mij is haar tweede boek.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Zij is van mij - Diep ademhalen, daar ga ik

Author:

Iris Luijten

Category:

Thrillers

Number of pages:

212

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

26-04-2018

ISBN:

978-94-0224-440-3 / 9789402244403

Price:

€ 20,49

Language

Dutch