De avonturen van Eros, de Thaise Bangkeaw

Fred Bos

Category: Animals
  • (1)

€ 16,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

'De avonturen van Eros, de Thaise Bang Keaw' is een boek dat is gebaseerd op waargebeurde verhalen. Zo vond de aardbeving plaats in 2014 en de overstroming in 2017. De avonturen worden verteld vanuit het perspectief van Eros, die na de aardbeving zijn baasje kwijtraakt. Na een spannend avontuur in de bergen vindt hij een nieuw baasje, maar door een noodlottig ongeval is dit geluk van korte duur. Komt alles uiteindelijk weer op zijn pootjes terecht? Het boek geeft tevens een educatief beeld van Thailand.

From the book

Ik duik onder een overhangend rotsblok en zie de modderlawine neerkomen precies op de plek waar Sai staat! Met een oorverdovend geraas stroomt het over de rand van de rotsen heen en valt meters lager op het onderliggende rotsplateau. Boven het geluid van de lawine hoor ik Sai schreeuwen en janken en als de lawine voorbij is zie ik dat de plek waar ze stond leeg is. Ik ren naar de rand en kijk naar beneden. Daar, een meter of tien lager, zie ik haar roerloos op een uitstekende rotspunt liggen. Sai! Sai! Ik kom er aan hoor! Hou vol, ik kom je helpen!"

About the author

Op verzoek heeft Fred na zijn boek: 'De avonturen van Wodan, de Thaise Bang Keaw' een tweede boek geschreven. Fred woont in het noorden van Thailand in een klein dorpje aan de voet van de bergen. Het boek is geschikt voor alle leeftijden, maar mede door enkele emotionele gebeurtenissen is het niet aan te bevelen voor al te jeugdige lezers.

Reviews

2018-05-02 12:13:14 | By: Rob de Vreeze | Rating:
Mooi gedaan Fred. Het sluit mooi aan op het eerste deel. Een spannend verhaal met een onverwachte afloop. Er is een schrijver aan je verloren gegaan. Mijn complimenten.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De avonturen van Eros, de Thaise Bangkeaw

Author:

Fred Bos

Category:

Animals

Number of pages:

72

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

20-04-2018

ISBN:

978-94-022-4466-3 / 9789402244663

Price:

€ 16,49

Language

Dutch

Rating:

  • (1)