Wegen naar verlichting - Heling van het innerlijke kind

Naomi Ossel-Wierstra

Category: Spirituality

€ 21,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Het lichaam en de ziel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het lichaam is de blauwdruk van de ziel en de ziel is het onzichtbare lichaam. Wanneer de ziel geneest dan volgt het lichaam als vanzelf. Elk geestelijk of lichamelijk probleem komt voort uit een niet geïntegreerd stuk in onszelf. Hierbij ligt de oorsprong in de emotie die we als kind niet verwerkt hebben. En die doorsijpelt in onze huidige leefervaring. Niet verwerkte emoties zorgen voor doorlopende ongemakken en onbewuste gedachten patronen. Deze kunnen zich uiteindelijk gaan manifesteren als geestelijke en of lichamelijke klachten. In dit boek worden de lezer verschillende wegen aangereikt die je kunnen helpen met het doorleven en verwerken van de vaak onbewuste emotionele blokkades. Waardoor het leven een stukje lichter wordt.

From the book

We zijn grootgebracht met de gedachte dat pijn en ongemak onze vijanden zijn, en dat we wanneer (het) zich voordoet, we het uit de weg moeten gaan en het moeten bestrijden met medicijnen. Neem nu lichamelijke pijn; deze pijn is niet alleen een waarschuwingsmiddel, het is een poging van het organisme om onze aandacht naar binnen te richten. De mens heeft de vaardigheid om pijn op deze manier constructief te gebruiken echter verloren.
Vaak denken we dat dat, waar we aan lijden, niet te genezen is. We geloven artsen meestal ook, wanneer ons verteld wordt dat de aandoening die we hebben niet te genezen is. Wat een arts eigenlijk zegt is: ‘Ik weet niet wat ik nog voor je kan doen.’ Dit komt omdat artsen opgeleid zijn om naar een fysieke verklaring te zoeken voor aandoeningen. Ze zijn experts op het gebied van het behandelen van gevolgen en niet op het gebied van het vinden van de oorzaak. Een groot gedeelte van de medici heeft geen idee van de grondoorzaken van kwalen. Ze leggen het accent op het binnen de perken houden van ziekten en kwalen met medicatie en behandelingen.
Toch is niets minder waar, pijn en ongemak hoeft niet bevochten of ontvlucht te worden. Iedere ervaring van pijn en ongemak vindt doelbewust plaats, ze zijn zinvol omdat het vormen van communicatie zijn. Het lichaam is de zichtbare ziel en de ziel is het onzichtbare lichaam. Lichaam en ziel zijn niet van elkaar gescheiden! Daarom is ziekte niet iets wat je zomaar overkomt. Het is een signaal gestuurd vanuit de ziel, dus vanuit onze psyche. Elke ziekte is een symptoom van iets dat veel dieper ligt; met elke ziekte geeft de ziel een signaal dat er op een dieper vlak iets tegen de levensstroom ingaat.

About the author

Naomi Ossel-Wierstra woont met haar man, haar vier kinderen en haar huisdieren in Elim. Door persoonlijke problematiek op zowel lichamelijk als geestelijk niveau ging ze op zoek na antwoorden met betrekking tot het hoe en waarom van zowel lichamelijke als geestelijke klachten..De bevindingen die ze hierbij deed wil ze graag delen met de rest van de wereld. Om op deze manier ook het leven van anderen een stukje lichter te maken.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Wegen naar verlichting - Heling van het innerlijke kind

Author:

Naomi Ossel-Wierstra

Category:

Spirituality

Number of pages:

202

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

01-06-2018

ISBN:

978-94-022-4532-5 / 9789402245325

Price:

€ 21,49

Language

Dutch