Cover voorkant
Pikante Passie
Pikante Passie

Pikante Passie

Daniëlle van Boeschoten

Category:
  • (3)

€ 19,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Twintig korte verhalen nemen je mee op een erotisch avontuur. De lezer ontmoet gewone mensen in herkenbare situaties. Sfeervol beschreven met oog voor detail en af en toe een tikje pornografisch om het moment kracht bij te zetten. Heerlijke verhalen om even bij weg te dromen en te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Na het lezen van elk verhaal is het vuur van verlangen opgestookt. Eigentijds, scherp, intrigerend, geil, spannend en raak. Laat je meeslepen en droom weg.

From the book

Ik stap zoals elke dag in een overvolle metro op weg naar huis. Er is geen zitplek vrij dus dat wordt weer staan in de massa en hopen dat de machinist vandaag wat rustiger rijdt. Maar dan rijdt de metro met een rotgang weg van het perron en ik val tegen je aan. Je geur is het eerste wat me opvalt en ik adem die heerlijk diep in. Ik voel je sterke armen om me heen en je zet me weer rechtop. Ik kijk je aan en stamel een verontschuldiging. Je gezicht komt me bekend voor maar het zal wel komen doordat we waarschijnlijk elke dag in dezelfde metro zitten. Het is een vriendelijk gezicht. Je glimlacht en houdt me nog even vast. Bij elk perron waar we stoppen pak je me weer stevig vast, er stappen wat mensen uit maar er komen er veel meer bij. Ik kan niet anders dan strak tegen je aan staan en met jouw arm om mijn middel val ik in ieder geval niet meer om.
Je legt je hoofd in mijn nek en geeft zacht kusjes, ik draai mijn hoofd wat opzij en voel de warmte van je zoen. Je grinnikt in mijn oor en zuigt even aan mijn lelletje. Dan stopt de metro weer en trekt me van je af, je hand schiet omhoog van mijn middel naar mijn borst en mijn gewicht drukt nu via mijn borst in jouw hand. Je kreunt een beetje en ik heb het gevoel dat ik rood kleur. Ik zou dit moeten stoppen maar het is zo spannend en ik besluit om nog even te wachten en kijken waar dit naar toe gaat. 

About the author

Daniëlle van Boeschoten (1972) is opgegroeid in Alkmaar. Zij verzint en schrijft al verhalen sinds haar prille jeugd. Met dit eerste boek is er een droom uitgekomen voor haar.

Reviews

2021-08-16 10:18:12 | By: Hans
Aardig, veel seks, weinig erotiek en spanning

2019-04-03 19:46:03 | By: Ben van Nunen | Rating:
Lieve Danielle,

Ik ben begonnen met het lezen van je boekje en heb inmiddels het eerste verhaal gelezen, en vond het best erotisch geil.
Ik kan niet wachten om ook de volgende te gaan lezen, maar zit nu in een wat hectische periode. Maar als het net zo mooi wordt als het eerste, wel wie weet wat er nog met me en mijn partner gaat gebeuren.

2018-08-14 13:17:27 | By: Astrid | Rating:
Ik vind het een erg prikkeld boek, goed geschreven! Heerlijke fantasie en heel beeldend verteld. Mijn man en ik hebben ervan genoten.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Pikante Passie

Author:

Daniëlle van Boeschoten

Category:

Number of pages:

112

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

26-04-2018

ISBN:

978-94-022-4489-2 / 9789402244892

Price:

€ 19,50

Language

Dutch

Rating:

  • (3)