Als het gewone bijzonder wordt - Mijn leven als mama van kinderen met een beperking

Petra Coppens

Category: Biographies
  • (2)

€ 19,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Als Petra mama wordt van een tweeling die veel te vroeg geboren wordt en beperkingen heeft, wordt het mama zijn plots heel bijzonder. Ze start noodgedwongen een zoektocht naar oplossingen voor elk individu van haar gezin maar ook voor het geheel.
Ze beschrijft deze unieke reis op een zeer laagdrempelige manier met veel respect voor haar kinderen. Spiritualiteit zet ze om naar het dagdagelijkse leven en ze schuwt het niet om kritische noten aan de maatschappij te geven.
Dit uniek pad deelt ze graag met andere ouders van kinderen waarbij het leven bijzonder loopt, zodat ze hier (h)erkenning, moed en inspiratie kunnen uithalen.

From the book

Twintig december 2004, voor de meesten een hele gewone dag maar voor mij een maandag die de rest van mijn leven zou veranderen.
Iedereen heeft waarschijnlijk zo een dag.
Een dag waarvan je denkt dat hij het grote kruispunt in je leven was.
Moest ik de kans hebben om er terug naartoe te gaan, zou ik een andere keuze maken? De laatste twaalf jaar zijn er zeker dagen geweest dat ik een andere beslissing zou hebben genomen.
Maar ik weet, heel diep vanbinnen, dat dit mijn pad is.

About the author

Petra is een vrouw van 45 jaar. Samen met haar man en drie kinderen woont ze in het kleine pittoreske dorpje Bouwel. Schrijven is altijd haar manier geweest om moeilijke situaties te analyseren en om emoties een plaats te geven. De idee om een boek te maken van al haar ervaringen, rijpte met de jaren. Met dit boek gunt ze iedereen een blik achter de schermen.

Reviews

2018-07-29 10:34:40 | By: Inge Lepee | Rating:
Dit boek geeft een inkijk in het leven van een "gewone" mama en hoe ze haar heel bijzondere kinderen zorg & liefde geeft. Een aanrader voor ouders in een gelijkaardige situatie !!

2018-06-22 15:36:13 | By: Vera Verbist | Rating:
Ontroerend relaas van de lange weg die al is afgelegd door het hele gezin van Petra! Ik was goed op de hoogte door Petra's mama, mijn beste vriendin. Als je zo gebundeld leest, besef je nog meer hoe moeilijk het al geweest is. Felicitaties voor het positivisme van Petra! Het zal een mooie leidraad zijn voor ouders in dezelfde situatie!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Als het gewone bijzonder wordt - Mijn leven als mama van kinderen met een beperking

Author:

Petra Coppens

Category:

Biographies

Number of pages:

130

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

08-06-2018

ISBN:

978-94-022-4563-9 / 9789402245639

Price:

€ 19,50

Language

Dutch

Rating:

  • (2)