Geheime Artefacten

Owen Jacobs

Categorie: Fantasy

€ 20,49
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Avonlis Onmaler, een magiër die ouder is dan tweeduizend jaar, gaat samen met zijn metgezellen op reis door het hele land. Dit om Ilumina te redden van de vijanden in het land wat aan Ilumina vast ligt. Dit land heet Zefronia, en wordt geleid door een halfgod. Het team moet Ilumina redden. Veel mensen, inclusief de koning, geloven dat ze de uitdaging aan kunnen, maar of het ook goed zal gaan en hoe ze het gaan doen weet niemand…

Uit het boek

Toen de zon eindelijk op kwam zat Avonlis nog steeds met zijn ogen open op de steen waar hij al een paar uur lang had gezeten. "Goedemorgen iedereen, het wordt tijd dat we vertrekken. We willen er vanavond tegen zonsondergang zijn," zei Avonlis. Iedereen stond rustig op en pakten hun spullen bij elkaar, toen opeens de fenix op Avonlis’ arm ging zitten. "Wat is er fenix?" vroeg Avonlis. "Ahh oke, iedereen, we moeten snel gaan. Er komen Zefroniaanse ridders aan," zei hij. Iedereen ging sneller inpakken. Avonlis keek nog een keertje rond om te kijken of ze iets hadden achtergelaten. Ze hadden alles bij elkaar en zadelden hun paarden en andere wezens op en zetten hun hakken in de zij van hun vervoer. Ze reden harder dan gisteren, zo snel mogelijk, met de fenix boven hen. Het gras werd hoger en hoger, bijna hoger dan de paarden. Avonlis wist dat de paarden van de ridders veel sneller en beter getraind waren dan hun paarden. Avonlis begon een spreuk uit te spreken. Hij wist dat dit hen tegen kon houden. De ridders kwamen steeds dichter en dichterbij. De spreuk was bijna klaar toen Avonlis door een zwaard werd geraakt. Servia keek om en zag vijf soldaten achter ze aan komen, op paarden zo zwart als kool. Eén van de ridders zag ze bij Avonlis. De ridder had hem al geraakt, maar Avonlis concentreerde zich nog steeds op de spreuk. Servia draaide nu haar arm naar achteren en richtte haar handkanon op de ridder. Toen ze zeker wist dat ze zou gaan raken, schoot ze, maar net voordat de kogel de ridder raakte, verscheen er een gouden schild voor de ridder. Ze zag nu dat een ridder achter in de groep een magiër was. Zijn magie gloeide door de groep ridders en beschermde ze allemaal.

Over de auteur

Owen Jacobs woont in Houten met zijn broer en moeder. Omdat hij zelf heel erg houdt van het lezen van fantasy boeken en deze maar weinig worden geschreven door Nederlandse schrijvers wilde hij het zelf proberen. Hij begon op zestienjarige leeftijd met het schrijven van zijn boek.

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Geheime Artefacten

Auteur:

Owen Jacobs

Categorie:

Fantasy

Aantal pagina's:

198

Geïllustreerd:

Ja

Uitvoering/Formaat:

Paperback 16 x 24 cm

Verschijningsdatum:

25-05-2018

ISBN:

978-94-0224-547-9 / 9789402245479

Vaste prijs:

€ 20,49