Big en Biggetje - Op de bruiloft

Lisanne Tiemissen- Wittenberg

Category: Children books

€ 15,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

De lievelingsneef van Big en Biggetje gaat trouwen! Big en Biggetje worden op deze belangrijke dag uitgenodigd en mogen de hele dag meehelpen met allerlei taakjes. Het is een en al feest! Als het ‘ja- woord’ is gegeven, kan het feest beginnen. Big en Biggetje krijgen een hele belangrijke taak van het bruidspaar, maar nemen ze die wel serieus?

From the book

Binnenkort is het zover, de lievelingsneef van Big en Biggetje gaat trouwen. Big en Biggetje waren nieuwsgierig, en wilde maar al te graag meehelpen op de grote dag. Een net pak aan, een stropdas om en Big en Biggetje waren er klaar voor. Met veel plezier gingen ze naar hun lievelingsneef Bor! Als het 'ja woord' is gegeven, kan het feest beginnen. Big en Biggetje helpen met van alles en krijgen zelfs belangrijke taakjes toegewezen. Maar nemen ze alle taakjes wel serieus?

Big en Biggetje

About the author

Lisanne Wittenberg (1990) groeide op in Berghem en bracht daar haar jeugd door. Ze is een creatieve duizendpoot met veel fantasie en humor. Op jonge leeftijd had schrijven haar passie, dat leidde tot het schrijven van haar eigen kinderboeken, Big en Biggetje. Ze kan zich goed inleven in kinderen, en haar humor en gevoel er goed in kwijt.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Big en Biggetje - Op de bruiloft

Author:

Lisanne Tiemissen- Wittenberg

Category:

Children books

Number of pages:

38

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 20 x 20 cm

Release date:

13-04-2018

ISBN:

978-94-022-4454-0 / 9789402244540

Price:

€ 15,99

Language

Dutch