Zo moeder, zo dochter

Sophie Hilhorst

Category: Thrillers
  • (1)

€ 21,00
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

De bekende Franse schrijfster Emily Santé, wordt dood aangetroffen in een bos. Enkele dagen later, wordt ook het lichaam van de vijfentwintig jarige Ella Maners gevonden. De politie is geïntrigeerd door beide moorden. Waarom? Ze lijken met elkaar in verband te staan. De Italiaanse politie en de Amerikaanse politie besluiten samen te gaan werken en komen vreemde zaken op het spoor. Hoe kenden Emily en Ella elkaar? En wat hebben de moorden met elkaar te maken? Terwijl de mensen in de ban zijn van de moorden, ontstaan er ontwikkelingen binnen het samengestelde politieteam, die niet perse verkeerd uitpakken.

From the book

Ze vervloekte zichzelf en voelde spijt.
Ze haalde haar handen weg voor haar ogen en veegde de tranen weg. Ze veegde haar gezicht schoon met een washand. Op weg naar haar slaapkamer kwam ze langs die van haar moeder. Haar moeder was er niet en de deur stond op een kier. Ze duwde de deur voorzichtig open en betrad de kamer. Op de grond lagen allerlei spullen, waaronder een opvallend rood boekje. Alissa pakte het boekje en ging op het bed zitten. Ze sloeg de pagina’s om. Er stonden teksten in, maar ook foto’s. Ze bekeek de foto’s en er ging een golf van misselijkheid door haar heen. De foto die ze had gevonden in het appartement van Stefano, stond er ook tussen. Op de foto stond een jong, knap meisje. De tekst die ernaast stond, ging over haar en Alissa herinnerde zich vaag haar naam. Maar nog voordat ze kon bedenken waar ze haar van kende, hoorde ze geluiden. Ze klapte het boekje dicht en nam het mee naar de logeerkamer. Er kwamen stemmen van beneden en ze herkende de stem van haar moeder. Er klonk ook een wat jongere stem. Van een jonge vrouw. Toen ze merkte dat de twee stemmen dichterbij kwamen, trok ze zich terug in de logeerkamer en sloot zachtjes de deur. Ze ging op het bed zitten en opende het boekje weer. Ze begon te lezen, terwijl haar hart in haar keel klopte.

About the author

Sophie Hilhorst (1998) kan zich na haar eerste twee boeken: 'Kamer 237' en 'Friese Duisternis', al een echte schrijfster noemen. Naast sporten is schrijven haar grootste passie en hier kan ze dan ook elke dag mee bezig zijn. Al sinds de basisschool vindt ze het leuk om verhalen te schrijven, maar het werd pas echt serieus, nadat haar
docent Nederlands op de middelbare school zei dat ze verhalen kon schrijven als een echte schrijfster. Dit heeft Sophie aan het denken gezet over het schrijven van een boek en dat was het begin van haar carrière als schrijfster.

Reviews

2019-03-08 14:02:34 | By: Koyce | Rating:
Ik vond het een mooi boek. Het leest makkelijk weg en het verhaal pakte me gelijk. Je moet wel goed gefocust blijven omdat er als het ware meerdere verhalen verteld wordt wat uiteindelijk 1 verhaal wordt. Maar doordat het verhaal mij gelijk pakte was die focus er wel. Het was een leuk boek om te lezen. Echt een aanradertjeWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Zo moeder, zo dochter

Author:

Sophie Hilhorst

Category:

Thrillers

Number of pages:

220

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

19-10-2018

ISBN:

978-94-0224-840-1 / 9789402248401

Price:

€ 21,00

Language

Dutch

Rating:

  • (1)